Igår fick jag boxas igen!

1 mars, 2017

Boxning -det blir inte ofta nu, timmarna räcker liksom inte till. Möten och resor och gud vet allt. Men när det blir av är det kul! 

Igår blev det av, och jag fick boxas igen! Oscar som jag tränat med förut (jag försöker på inget sett likställa mina prestationer med hans, han är grym) höll i passet. Var massa sidrörelser, passgång och bara boxning. Knixigt som bara sjutton, men superbra att träna på. När boxningssäcken kommer upp blir det en hel del sånt hemma hoppas jag! 

Aerobics-hjärnan fick kopplas in – och ja, vi vet ju hur bra den fungerar för mig… Men jag tror definitivt på att träna den. 10 000 gånger, well, jag har några kvar!

Ändå ett bra pass efter att inte ha tränat thaiboxning på någon vecka. Ja, väntar fortfarande på att någon ska dra igång klubben i Strängnäs igen. Men, nja, verkar inte så lovande. Så får hålla tummarna för att vi får upp vårt gym ordentligt snart! 

Går det bra med träningen för er? Hålls nyårslöftena, eller var ni kloka nog att inte avge några? 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.