AW på Vigårda och The Market på Scandic Continental

2 mars, 2017

Även en som bor på landet kan hinna med en AW ibland. Igår var det äntligen dags att pröva Vigårda. Hypen som var för något år sen har ju liksom blåst över. Men det har också min tid för att pröva gjort. Men igår blev det i alla fall Burgare och Bärs på Vigårda vid Centralen. (Som jag frankly inte ens visste fanns där tills Fredrik visade den).

Ja alltså, det var Mr Fredrik som fick agera AW sällskap. Catch up på det senaste, vilket var några månader. (Det är lite så vi jobbar). Allmänt business snack och karriärsdrag. Tänk dig framgångspodden live liksom. Diskussioner kring personliga val och tankar, något så osvenskt som lön, och sen lite debatterande kring vegansk och vegetarisk kost.

På Vigårda blev det en Cheese och Bacon-burgare med sötpotatispommes och en IPA. Inte sådär värst vegetariskt, men å andra sidan riktigt fint. Hamburgaren var till och med röd i mitten, kunde ju inte bli bättre. Och sötpotatispommes blir väl liksom aldrig fel!

AW på Vigårda och The Market på Scandic Continental - cheese and bacon burger

AW på Vigårda och The Market på Scandic Continental - yummy

Efter att ha tjatat där en stund gick vi vidare till The Market på åttonde våningen på Scandic Continental, också precis utanför Centralen. Har inte varit där innan, men var fint och trevligt! Vi passade på att fira vidare att det var lillördag med några omgångar IPA till (det var liksom den genomgående trenden för kvällen). Som Fredrik sa igår så är det skönt när man kan träffas efter flera månader och liksom fortsätta diskussionen där man lämnade den, trots att det gått lång tid. Precis så var det och vi hann avhandla diverse idéer och tankar.

AW på Vigårda och The Market på Scandic Continental - Beer time

Några timmar senare hämtade min privata taxi upp mig utanför Scandic Continental och körde hem till Strängnäs. (Chauffören själv hade gått på bio.)

Helt enkelt en bra onsdagkväll! Så skönt att variera med något annat än bara gamla vanliga ”vardagar”.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.