Hotellfrukost och Segway

22 augusti, 2015

Klockan ringde i morse, trots att det var lördag. Vi skulle nämligen upp och käka hotellfrukost på Scandic. Mycket trevlig start på lördagen, strålande sol och pannkakor, yoghurt,bröd,scramble eggs, kaffe, juice och frukt på Scandics uteservering!

  
  
Sen bar det av på dagens aktivitet nämligen 3h Segway. Min födelsedagspresent förra året från Mamma och Pappa. Vi har tänkt göra det hela våren, men den regnade ju bort. Så nu var det dags! Kl 12 hämtade vi ut Segways på Skeppsbron och fick lite undervisning i hur de skulle användas. Sen gav vi oss iväg ut mot Djurgården. Var lite vingligt i början (precis då det var som mest folk och thriatlon tävling på Skeppsbron) men man fick snabbt in känslan. Var däremot rätt jobbigt för fötterna så blev några raster längs vägen. Men vi åkte runt Djurgården och utforskade (mycket större än jag trodde, har bara varit i början förut -uppenbarligen) och kl 14.58 var vi tillbaka för att lämna tillbaka Segwayen bra timing minst sagt!

  
  
Cykeltur fram och tillbaka Täby – Skeppsholmen fick bli dagens träning. Varmt!

Sen blev det en stund på balkongen med boken ”Gone girl” iförd bikini, mycket skön eftermiddag/kväll. Och avslutade kvällen med lite plockmat!

 Imorgon blir det en efterlängtad sovmorgon! Och eventuellt skärgården eller Vaxholm beroende på vad vi orkar med! :)

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.