Hösten är här

5 oktober, 2016

Hösten är här – säger jag och ler.

Hösten må vara kall, regning och jävlig. Men den är också färgglad, frisk och krispig. Den luktar Sverige. För hur vi än får ångest över att tänka på mörka, lövfria november så tror jag få svenskar inte gillar sverige just nu. När solen fortfarande lyser. Fortfarande värmer mellan varven. Vi får plocka fram lite varmare mysigare kläder och ta fram de stora tekopparna. Än har inte mörkret tagit över.

En ljus höst

Just nu är det bara vackert, fint och en påminnelse om att sommaren varit – ja-a, faktiskt- ganska bra!

Nu har vi glömt bort semesterångesten, rullat igång hösten ordentligt. Vi hör alla prata om sina mål för hösten. Känna nya förhoppningar inför 2017.

Själv har jag spenderat kvällen med en budget för 2017. Det får mig att reflektera över hur kort ett år är när man är vuxen. Hur lilla Esther plötsligt blivit 3 månader och hur det snart är jul. Hur vi snart ska inleda 2017 och att snön kanske kommer snart.

Det är lite så allt känns just nu. Härligt i huset. Mycket på jobbet. Mycket på gång. Ingen rast. Ingen ro. Inte uttråkad. Tränar hårt. Tränar lite. Äter gott. Äter nyttigt. Slåss. Kramas. Skrattar. Gråter. Lycklig. Arg och ja resten av alla humörsvängningar ungefär. Kanske är det helt enkelt den tiden på månaden..

I helgen blir det i alla fall återbesök till kära, kära Luleå. Jag ser så fram emot det!

Sweden in Oktober

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.