Glädjen i att få sätta några low kicks!

4 oktober, 2016

Idag, efter en månad borta från klubben, så var det äntligen dags för första träningspasset (thai) på år och dar kändes det som. 

Var lite halvnervös innan idag, som man blir när man inte varit någonstans på ett tag. Men så skönt att komma tillbaka. Heja på gänget (mest Camilla) med några low kicks – som hey I like you på thaiboxarspråk. Ingen annan förstår det där. Pojkvänner över lag säger ”sluta slåss” vi har prövat… det är en thaiboxar grej. Jag hade saknat den! 

Joel klagade på mina sinande reflexer när jag svarade med en osäker high-five. Själv tyckte jag mest att det var gött att var tillbaka! Oliver hälsade välkommen med ”kör du klippkort – du är ju här jämnt!” var på jag informerade honom att det faktiskt var en månad sen sist. Positivt som i du tränar mycket eller negativt som i har visst inte sätt att du varit borta. Å andra sidan har han en genomförd proffs MMA match i September och en coming up i helgen- känns lite som att fokus ligger där!  Go Oliver! 

Steffe körde sen ett riktigt köttigt pass. Grundläggande – slag, sparkar, knän, armbågar (hey I’ve missed you!). 10 minuter non-stop clinch med endast byte. Hej penntrollsfrisyr! Sen sparring x-antal rundor, och det gick faktiskt bättre än förväntat! Och sist 25×2 hårda round house och 25×2 snabba round house. Sen checkade vi ut. Puh! Solarium behövdes inte då kan jag säga. Min förr i tiden så signifikanta röda feja var nu på plats, tillsammans med ungefär resten av kroppen i samma färg. 

Slutkörd men glad i en hög på golvet! Tack Combat, I’ve missed you!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.