Handstående och thaiboxning

24 november, 2015

Yes! Jag satte den. Jag lyckades stå på händer mot en vägg. Tre gånger och med kontroll. Ja, det kanske inte är mäkta imponerande egentligen. Men för mig var det det! Jag har velat kunna stå på händer hur länge som helst, men konstant fegat ur. Och kommer fortfarande ihåg när jag fick hjälp av gympaläraren och någon kompis att stå på händer mot en tjockmatta på gympan i högstadiet. Det kändes liksom häftigt i ungefär 2 sekunder när de släppte händerna och sen trillade jag mindre graciöst åt sidan i en liten hög. Tja, träning och kroppskontroll var väl inte min främsta egenskap just då ;) Men. Nu så! Skam den som ger sig! Jag hoppas att det här kan vara första steget mot att våga stå på händerna vilket jag verkligen skulle vilja kunna. Jag kan stå på händerna i vattnen om det är strax över rumpan, och nu kan jag stå mot en vägg med så då borde det ju inte vara fullkomligt omöjligt att lära sig stå på händerna. 2016 kanske? Tyvärr kan jag inte alls bevisa att detta faktiskt har hänt då jag inte har något fotobevis alls på det. Men – det hände i alla fall!

Sen var det thaiboxning, eftersom det är tisdag, också så klart. Ett Oliver-pass idag. Vi tränade mycket fotarbete och en hel del kombinationer som vi byggde på eftersom. Allting ser så lätt ut när Oliver kör, och man tänker att ja, men det där kan ju inte vara så svårt och sen försöker man själv och inser att fasiken det där var ju inte så lätt. Mest imponerad över att Oliver får det att se ut som det simplaste man kan göra. Sen måste jag ju erkänna att vissa dagar undrar jag verkligen vart jag lämnat min koordinationsförmåga. Men det var i alla fall ett roligt pass. Mycket slag och lite sparkar, helt min grej. Även om det just av den anledningen är sparkar jag borde nöta.

Sen kom jag hem och fixade till Pangasius filé med wokgrönsaker. Eftersom jag är allergisk mot Paprika brukar det ända valet på Wokgrönsaker vara Findus ”Classic”, men förra gången jag storhandlade hittade jag en ”Wokgrönsaker” från Eldorado, ett märke som jag aldrig annars brukar handla, men som innehöll massa morötter och inte en gnutta paprika. Då blev jag glad. Det blev jag idag med för maten smakade riktigt gott och laddad med protein, omega 3 och vitaminer.

Untitled

 

Nu är jag supertrött och ska gå och sova! Syns imorgon :)

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.