Förtidigt Ingegerds firande

5 november, 2016

Som sig bör så firar vi namnsdagar i vår släkt! Varför? För att alla chanser att fira bör tas till vara! Idag valde vi att fira namnsdagen för Ingegerd – mammas mellannamn – några dagar för tidigt.

Namnsdagsfirandet blev på P&S Matmakarna i Etuna tillsammans med föräldrarna. Menyn erbjöd allt från Moules, torsk och gös till grissida och lam. Själv kände jag mig sugen på Moules Marine som vanligt (alltid!) men tyvärr visade den sig var slut även fast vi var första sittningen för kvällen (…). Så det blev lamm för min del istället.


Jag tillhör ju de som verkligen tycker att lamm är gott, speciellt lammracks. Även tillbehören var helt okej. Men lite mycket ”svensk husmanskost” för min del. Däremot var det fint att få fira lördagen med ett glas vin, det var på tiden!

Sen gick vi hem till mamma och pappa en stund och inspekterade deras nya fräsiga kaffebryggare, drack kaffe och käkade choklad.

På förmiddagen hann jag och Daniel med en frisk promenad hemma. Eftermiddagen var shopping på Erikslund i Västerås och kvällen spenderades med mamma och pappa. Trevlig lördag. Vad gjorde du?

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.