Förra årets 5 bästa saker och premiär yoga!

4 januari, 2016

Inspirerad av Anjas blogginlägg tänkte jag sammanfatta förra årets 5 bästa saker (struntar i de sämsta, de har vi ju redan lagt bakom oss, eller hur!)

Förra årets 5 bästa saker (2015):

  • Tobagoresan
  • Surfing i Hossegor
  • Nya vänner
  • Palma
  • Vinter på Öland

Jag älskar när man gör sådan här, för jag hade inte alls någon uppfattning om att jag varit ute och rest mycket 2015, men det hade jag ju visst och det var nog de sakerna jag uppskattade mest förra året!

Tobago Februari

Hossegor Juli

Surfboende

Palma med mamma Oktober

Borgholm December

Sen finns det så klart massor med fler saker som har varit riktigt bra! Träning, AW, roliga besked, resultat på jobbet, shower och massa härliga promenader. Just idag känns dock listan ovan som topp 5!

Vilka var dina topp 5 för 2015?

Nu ska jag bara se till att topp 5 för 2016 blir ännu grymmare!

Jag började träningsåret 2016, förutom kyliga promenader med dynamisk hatha yoga på Fresh. Nu känner jag mig utsträckt och redo för what’s to come!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.