Företagsfrukost och Champagne

6 november, 2015

Definitionen av två bra dagar – två dagar med bubbel! Men låt oss börja med frukosten. Vaknade upp till en kall fredagsmorgon med frost ute, men som snabbt vände och blev riktigt skön. En skål med diverse bär (tinade i förväg – plötsligt händer det!) hallon, vinbär, björnbär och mango, naturell yoghurt och müsli, och en balja thé. Bra start på fredagsmorgonen! Sen blev det till jobbet där jag blev någon slags kaffeansvarig, men det var okej, det var ju trots allt min idé. Såg förra veckan att många företag övergått från AWs till frukostmöten och tipsade vår VD att det kanske var en bra idé för oss med, då vi ändå pratat om förlängda morgonmöten ibland. Så sagt och gjort, idag blev det frukost för hela kontoret – riktigt mysigt och ackompanjerat av lite siffror och hur det gått och hur det ser ut framåt!

  

   

Nu är det också officiellt vinter när 1000 mössor landade på kontoret (5 kartonger av den här storleken!)

  

Eftermiddagen blev en färd hem till föräldrarna i Eskilstuna. Mamma har namnsdag imorgon och det är farsdag på söndag så det blir lite firning imorgon lördag. Men jag är ganska nöjd. Möttes av värsta skaldjursbuffén och skumpa! Inte fel!

   

  

  

Hummer, havskräftor, ”spindelben”, räkor, nybakat pumpa bröd, baguette, mango, ananas, körsbärstomater, brieost, mögelost, vindruvor och champagne – en helt okej fredagsmiddag! Vi firade helt enkelt att det var fredag! Mer helglyx åt folket :) 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.