Födelsedagskalas med vildingarna

31 augusti, 2016

När man ska jobba och sedan åka på födelsedagskalas i Eskilstuna, för att sedan åka hem till Daniels föräldrar för att hämta adaptrar och sedan åka hem och packa träningskläder inför imorgon. Då hamnar man liksom inte här förrens strax innan 23. När man liksom borde sova.

Så lite snabb sammanfattning av dagen! Klockan ringer 06.00 som alltid numera. Frukosten står färdig i kylen (I kind of like that!), kaffebryggaren alternativt vattenkokaren slås på och frukosten intas. Gårdagens packade väskor plockas in i bilen och jag åker vid 06.30. Kaffet är med i termosmuggen (äntligen kom termosmuggen som jag använde på Campus på Clarkson 2009 till användning, jag tycker mycket om den!). Beroende på köer och så är jag på jobbet vid 08.00. Tidigare än jag var jämnt annars, men ändå 1,5h från start. Men funkar. Vintern blir tuffare.

Sen jobb, jobb, jobb fram till lunch då jag rev av ett Crosstraining Arena pass på Fresh Fitness. Jag har verkligen fastnat för det passet, intensivt och kul och nu är det liksom samma gäng som alltid är med! Den här veckan blev det både måndag och onsdag, men ska i alla fall försöka hinna med 1 pass i veckan!

Sen blev det jobb, jobb, jobb fram till strax innan 16 då jag fick åka och plocka upp Danne på jobbet. Idag vankades det nämligen 63 års kalas på Casa Nostra. Pappa hade bjudit in släkten på pizzafest på restaurangen Casa Nostra i Eskilstuna . Jag beställde en pizza vid namn just Casa Nostra, men massa italienska charkuterier på. Så god!

Pizza Casa Nostra på Casa Nostra Eskilstuna

Vildingarna var också med – alltså mina kära kusinbarn. Eller 3 av 4 i alla fall. Då är det full fart! Tre helt olika individer, en stor som verkligen växt i mina ögon och börjar bli en klok och ansvarstagande kille med glimten i ögat. Lillebror, den lilla retstickan som gillar att pussa alla och kommer bli en riktig tjejtjusare om några år. Och så den smarta tjejen i gänget, men en vilja av stål, skinn på näsan redan nu och framtiden framför sig! Järngänget! Mysigt att se dem, lite enklare nu när vi inte bor så långt bort.

Pappa fick whiskey av släkten 12,15 och 18årig och ett halsband av mig och mamma. Jag fick också presenter – moster och morbrors gråpäron, hemodlade vindruvor och björnbär. Vi åker ju i helgen men jag fullkomligt älskar de där päronen (var en av de sakerna jag svor över att jag missade när jag bodde i Luleå) så nu ska här ätas gråpäron. Två är redan framlagda till frukosttallriken!

Tja snabb och snabb sammanfattning kanske det inte blev. Men bra dag! Imorgon är det marknadsmöte på Wennergren och sen ska jag träna. Hade egentligen tänkt packa. Men det där som jag aldrig trodde skulle hända hände – jag längtade efter träningen. Insåg att jag inte kommer hinna med något Combat pass i September och vill verkligen träffa Combat gänget. Så trots framtida packningshets och osoftet i att hänga kvar på jobbet till 19 så blir det ändå träning. Det gäller ju att passa på. NU – blir det sova!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.