Födelsedagsfirande och lammlasagne

12 mars, 2017

Söndag, söndag, söndag. Vart tog veckan vägen? Igen! Idag blev det födelsedagsfirande för mamma, som egentligen fyller på onsdag men passade på när det som sagt var söndag.

Mamma bjöd på en fantastisk födelsedags-fika-buffé, som jag tydligen blev så tagen av att jag glömde fota den. Typsikt! Kusinbarnen var med så den var anpassad för både vuxna och barn med minimaränger, vispad grädde och hallon, dammsugare, kokostoppar, budapestrulle, hallon-lakrits rulltårta, äppellängd, saft och så klart kaffe till de vuxna. Hade blivit en fin bild!

Vad jag däremot lyckades få med på bild var kvällens lammlasagne. Med massor av rotfrukter och lammfärs. Mycket god! Dessutom fick jag med halva hem så det blir kvällsmat imorgon också. Perfekt när födelsedagsbarnet står för catering med!

Födelsedagsfirande och lammlasagne

När kusinerna och alla barnen hade gett sig av hemåt passade jag på att ta en promenad i Etuna medans det fortfarande var ljust. Gäller att passa på när man bor på landet där det är bäcksvart när solen gått ned. Lyckades klämma in 45 minuter snabb promenad innan maten. Måste ju verkligen försöka utnyttja att vara ute på helgerna då det blir alldeles för lite av den varan i veckorna.

Utöver det hann vi med lite skruvande på garderoben i förmiddags. Nu är i princip allting på plats, all inredning och de flesta dörrarna. Bara lite kapning av en dörr och finlir kvar. Sen så!

Veckans yey: Middagen på Yasuragi! Fantastisk god. Inte fy skam att avsluta veckan med lite slappande med min älskling

Veckans ney: Hosta! Avslutade fredagen med att börja känna mig hostig och påväg att bli förkyld! Vad har jag gjort detta år för att få 3 förkylningar? Umgåtts för mycket med folk?

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.