Farsdagsfirande på Tosterö

13 november, 2016

Visst låter det lyxigt ”Farsdagsfirande på Tosterö”. Det känns lite lyxigt också, även fast det egentligen betyder att jag bara varit hemma. Fina fisken liksom!

Jag började, som alla helger, dagen med en ordentlig sovmorgon. Nu när det är mycket resor med jobbet, och mycket saker som är pågång så känns det som min stund. Jag tror verkligen att det är en av de sakerna som jag behöver för att orka köra på i full fart resten av tiden. Jag måste få mina kära sovmorgonar på helgen. Oavsett om dagen springer iväg…

Vid lunchtid komma pappa och mamma över på Farsdagsfirande. Vi började med en ordentlig promenad runt min vanliga runda på 6km. Men slirigt underlag tog det sin lilla stund. Det var gott att veta att den här härligheten väntade hemma i kylen, tillsammans med min äppelkaka och mammas kokostoppar.

Farsdagsfirande - hallon- och lakritsrulltårta

Det är perfekt när gästerna tar med sig fikat. Mamma hade nämligen bakat den här hallon- och lakritsrulltårtan igår. Så mycket till ”rull” hade det dock inte lyckats blivit. Men god var den ändå. Vi var dock överens om att mer lakritspulver inte hade skadat och tog fram lakritspulverburken och sprinklade över. Pappas kaka såg mer ut som en stor lakritsbit när han var klar.

Sen blev det ett stort paket till pappa så här på farsdag. Alldeles för stora träningshort och en t-shirt till det. Jag och Daniel var på jakt efter just T-shirt och kortbyxor på sportaffärerna här om veckan. Men det visade sig att H&M hade bäst utbud när det gällde det, om man vill ha lite mer diskret utförande och inte gigantiskt pösiga kortbyxor – lite intressant ändå.

Farsdagsfirande - farsdagspaket

Annars blev det lite jobb framåt kvällen, det är så när man har deadline på måndagen och massa möten hela dagen. Vad händer i veckan då?

Måndag – jobb, jobb, jobb. Hoppas få nya CRM-projektet i lås.
Tisdag – Träning! Hoppas verkligen få till ett muay thaipass igen. Jobbet och träningen krockar hela tiden nu.
Onsdag  – Första PT-passet. Ska bli spännande!
Torsdag – Jag och mamma sticker till Berlin och det är också planen för resten av veckan!

Vad har du för kul att se fram emot?

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.