En gråmulen Bellmansstafett

18 augusti, 2016

Japp, idag var det dags för nästa löpartävling. Bellmanstafetten 2016. Vi ställde upp med ett lag från Certex – jag, Therése, Erik, Stefan och vår inflygna skåning Mats. Vädret var inte så jädra charmigt. Men med tanke på att prognosen varit regn hela dagen och det vara bar grått och kallt med lite droppar då och då får vi väl ändå säga att det under omständigheterna var bra.

Vi glömde ta en lagbild! Så tråkigt! Den är ju liksom obligatorisk. Vi var så pepp på tiderna och vem sol sprang att det liksom glömdes bort!


Mycket folk var det ändå på plats, och stämningen var god. 

Själv prövade jag min ”pace” inställning på löparklockan och ställde in mellan 05:00 och 05:20 / km och lyckades hålla det ganska bra. Så jag landade in på 25.38 på 5km, det är jag nöjd med! Ner till 25 vill jag dock och den öka till bättre tid på hela milen, och sen kanske plocka lite mer på 5km och på sikt få in lite mer långdistans. Tror nog att det blir lite mer löpning igen, jag har faktiskt saknat det lite. Så skönt att få frisk luft. Det är det enda som är lite negativt med thaiboxningen, luften är ju allt annat än frisk efter ett tag.

Nu har jag landat i sängen och är grymt trött. Intensiv vecka! Over and out!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.