Black bean brownie och skeva krokar

26 juni, 2015

Det var en bättre dag idag! Livet kändes mycket bättre. Jag gick upp samtidigt med Daniel i morse när han skulle åka till Eskilstuna för att träffa sina kompisar och åka och fiska i Örebro. Så vi gick upp kl 06.00. Jag har däremot blivit så himla seg på morgonen! Så var ändå inte på jobbet förrens 07.30 men det var väl okej ändå!

Sen spenderades dagen med lite allmänt klurande på olika frågor, lite mail, lite excel ark och en trevlig lunch med vår nya Ekonomichef Therése (som jag känner sedan innan från AxLoad och traineeperioden) och Helle. Vi pratade allt möjligt och båtar (det är verkligen grekiska för mig – borde verkligen segla någon gång så jag inte känner mig fullt lika lost). Blev den klassiska Avocado salladen från Pomodorini, pizzerian bredvid jobbet men som faktiskt gör riktigt bra sallader! Inga kolhydrater i princip (ingen torr pasta, eller bulgur, couscous etc.) Avocadosalladen är – grönsallad, en avokado, ett ägg, kokt skinka, räkor, körsbärstomater, gurka och ost som jag plockade bort. Och sen rode island sås till. Det är min favorit sallad – skinka och räkor låter skumt – men det är jättegod combo!

Sen bar det av hemåt och jag impuls gjorde en Black Bean Brownie – den här är supergod, pröva den! Fick smaka en bit nu till kvällen men det blir fredagsmyset för mig själv imorgon kväll. Kanske några avsnitt TrueBlood och Black Bean Brownie – kan funka!

  
Fortsatte även fundera på vad jag skulle äta till kvällsmat och hittade mjölk som höll på att bli gammal och visste att jag hade risgryn i köksskåpet. Så det blev helt enkelt risgrynsgröt! Också mums.

   
 Men problemet var ju att då gick ju all mjölk åt till den så var tvungen att åka och handla efter träningen. Efter träningen hade jag också införskaffat nya pumpafrön och majsmjöl så jag kunde göra fröknäcke som jag också tänkt göra ett bra tag. Så nu sitter jag här 00:15 då brödet precis blev klart och hela kvällen dragit ut på tiden. Får provsmaka i morgon bitti!

  
Sen blev det så klart också träning, för det är torsdag! Vi tränar ju tillsammans med nybörjarna nu så det är lite blandning av övningar. Idag var det en del mits inklusive ”sparka lite på varandra”, och ”har ni varit med en stund kan ni sparka lite hårdare”. Körde med Camilla och farten i hennes ben är livsfarliga. Jädrar vad jag blev mörbultad det här passet. Benet var redan förstört sen i Tisdags (inget stort blåmärke där dock!) men efter dagens pass är allt annat mört med. Men det var ett skoj pass – som oftast! Däremot blir jag trött på mina krokar. Av någon anledning träffar jag pekfingrets ”mitten-led” så att det strålar ner i tummfästet. Lycka liksom inte krama ihop handen ordentligt och få till en clean träff. Så då kan jag inte ta i ordentligt för det gör för ont i handen. En del verkar bero på förlite rotation i höften, men tror inte bara det är det. Får fortsätta nöta. Är också lite sugen på nytt gear – som är lättare, fräschare och kanske bättre i det avseendet med. Såg en regnbåge på vägen hem med när jag cyklade hem i duggregnet.

  
Imorgon (idag) är det fredag! Daniel är borta så det är DF, så får väl laga fredagsmysmiddag med mig själv och ta det lugnt. Kanske läsa ut boken så jag slipper släpa den tegelstenen på semestern!

  
So long!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.