Bebismys och bubbel

15 oktober, 2016

Idag fick jag träffa lilla fina Esther som blivit stor och stark sen sist! Träffade Mathildas fina lilla dotter bara veckan efter hon föddes och nu är hon hela tre månader gammal och gått från ett litet knyte till en söt och glad liten tjej! 

Busade som vanligt och gjorde pruttljud och pep henne på magen lite, vilket uppskattades och jag fick en liten storskrattande tjej tillbaka. Sötnosen! Däremot var det säkrast att vara hos mamma och pappa. Får nog fila på de där baby skillsen lite ;)

Gårdagens sms konversation sa allt om mogenhetsgraden hos en viss bloggerska – nämligen mig. Mathilda föreslog att vi skulle bubbla i utomhus poolen och 28 åriga Julia blev överlycklig!


Så sagt och gjort, bubbel blev det. Så skönt att krypa ner i en nästan 40gradig pool när det är lite kyligt ute. Det var dessutom riktigt skönt med massagen i den. Inte alls så hårt och ojämnt som i en vanlig jacuzzi utan reglerbart och jämt över ryggen. Nice, nice!

Vuxet värre att ha en kompis med spabad, villa och bebis. Men rätt soft också! Imorgon blir det villa-fix för oss också. 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.