Analytics-success och Moules Frites

2 november, 2015

Vi börjar baklänges! Dagen avslutades på ett mycket bra sätt då jag precis konstaterade att gårdagens svärande över Google Analytics hade betalat av sig och spårningskoden som behövs för att ha koll på bloggen fungerar nu! Yey! (Den talar alltså om hur många besökare som finns i bloggen etc.) Är egentligen väldigt lätt att få till. Men igår totalvägrade det alltså – men det var bara tid som behövdes, så nu funkar det! Lättnaden!

Lite viktigare i livet än rätt script på rätt .php fil är ju då trevlig AW med bästaste Mathilda. Det var länge sen. Blev vårt favorithak, Elverket! Blev min favvo rätt där – Moules Frites. (Hallå, jag åt sallad till lunch faktiskt ;)  Gott var det i alla fall. Tjejen vid bordet bredvid käkade grillad chevré-sallad sen, så ljuvligt det luktade (men som vanligt blandar de i nötter i allt sådant).

Untitled

AW med bästa Mathilda

AW med Mathilda innebär tjejsnack, jobbsnack och skratt. Ibland tar det tid mellan varven, när livet liksom kommer emellan, men det är 10 år sen vi lärde känna varandra och ”still going strong”. Helt galet ju!

Fick en liten försenad födelsedagspresent – om just det där – vänskap!

Untitled

Friendship is….

Mycket trevlig kväll. Rew… Innan det så var det jobb som gällde. Eftermiddagen spenderades på mitt favorit Waynes, men lunch och kaffe och jobb framför datorn. Hade möte ut på Tyresö i morse och kände att Täby-Tyresö-Täby-Östermalm-Täby verkade lite onödigt. Därför blev det jobb inne i stan istället. Helt klart fördelen med att ha allting i molnet. (Men en ny dator på jobbet är ett måste inom kort – grafikkortet och Windows 10 lirar inte som det ska – efter mycket hackande lyckades jag tillslut kunna ändra ljusstyrkan på skärmen. Förra veckan var den bäcksvart, denna vecka fick jag ont i huvudet av hur ljus den var. Är ett känt Vaio+Windows 10 fel, dock utan bra lösningar. Så det tog sin stund). Kaffet har i alla fall bra sallad, lugn miljö och eluttag, allt som behövs.

Untitled

Laxsallad med cesardressing och quinoa

Untitled

Distansarbete

Morgonmötet gick bra och alltid kul att träffa lite nytt folk och starta upp lite projekt!

 

   

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.