Alla hjärtans dag och sparring

14 februari, 2016

Ingen har väl undgått att det var alla hjärtans dag idag. Dåligt med rosor här hemma tycker jag!

Istället har jag och Daniel firat med gemensam sovmorgon, käkat frukost tillsammans (om än olika mat som vanligt!). Sen spelade vi lite The Witness innan jag gick iväg på sparringen. Efter jag kom hem har vi spelat spel, gått en promenad och bara umgåtts. Vi hade en tanke på att laga gemensam kvällsmat variant lite finare. Men då jag käkade Kungskrabba igår, och det fanns ett ben kvar så ville jag äta det. Så det blev gemensam middag, men även här olika käk. (I know, sjukt oromantiskt, men mest praktiskt!)

Vi körde på temat för alla hjärtans dag att bara umgås. Både igår och idag. Med tanke på hur mycket tid vi spenderar på olika håll i veckorna så är det ganska skönt att bara få landa och umgås! Så summan av Alla Hjärtans dag var en mysig och högst opretentiös dag hemma!

Röda hjärtan var det dåligt med idag – men en röd läpp lyckades jag ordna på sparringen! Så lite minnen från alla hjärtans dag får jag ju i alla fall imorgon ;)

Alla hjärtans dag muay thai style

Frisyren efter ett pass sparring är underbar, eller hur? Men jag bjuder på det! Det komiska i kråksången är dessutom att fläskläppen inte tillkom genom någon cool head kick, utan under uppvärmningen. Man ska helt enkelt inte fånga slag med läppen när man tränar duckar, utan handskar – who knew ;)

Ännu mer The Witness (alltså vi har fastnat så hårt!) Men kul att spela tillsammans!

The Witness

Sen avslutade vi kvällen med en Fruktsallad Julia Style!

Alla hjärtans dag fruktsallad Julia Style

Efter som jag inte tål några ”vanliga” ingredienser som man har i fruktsallad, typ päron och äpple så blir alltid mina fruktsallader av det mer exotiska slaget – dagens fruktsallad.

Alla hjärtans dag fruktsallad Julia Style

  • Apelsin
  • Gröna vindruvor
  • Mango
  • Ananas
  • Grön kiwi
  • Jordgubbar
  • Granatäpple

Ibland tycker jag fruktsalladerna blir mer lyckade än andra gånger, tyvärr var det svårt att urskilja olika smaker i denna fruktsallad. Tror det blev lite väl små bitar. Så rekommendationen är att behålla i alla fall Jordgubbarna och Mangon i större bitar än vad jag gjorde, de smakerna försvann liksom bland de andra av starkare karaktär.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.