Wheel kick, tornado och en hel del skratt 

9 april, 2015

Alltså dagens Thaipass. Vi körde bara kickar, riktigt kickboxningsinspirerat och Bruce Lee delux. Som vi alla vet är jag lite stel, det märktes idag – för att sammanfatta lite lätt. Camilla fick sig några goda skratt när jag försökte genomföra diverse kicks som Anders instruerade. Dagens pass handlade om att bjuda på sig själv. Jag sög! I know it. Men det var ändå ett av de roligaste passen på länge! Det är en utmaning att hitta balansen. Och sen är det faktist en utmaning att inte ta sig själv på för stort allvar. Jag lyckades superbra med det idag och trots at jag troligen genomförde de fulaste kickarna på länge så Försökte Jag! Och det är faktiskt allt som räknas! Jag är inte som Oliver eller Elin, kommer troligen aldrig bli (man ska inte säga aldrig) men det har gått framåt – jag är fortfarande om inte Den stelaste så bland de stelaste, men jag har gått framåt om man jämför med för dryga året sen. Nu kan jag nästan göra en head kick (om någon är kort och axeln nästan räknas som huvudet ;) från början kom jag ju ärligt talat knapp upp till knät! I vilket fall som helst – sjukt kul pass. Jag måste stretcha mer! (Ännu mer…)

Har också hunnit me en andra körlektion med släp. Gick väl bättre än första gången men inte helt lätt. Men var skönt att få göra säkerhetskontrollen själv en gång. Har nu dessutom bokat ett släp på söndag och ska hem och låna mamma och pappas bil med drag. Så blir det en del backning då med! Sen hoppas jag att jag klarar provet nästa torsdag! 

Var i övrigt rätt mycket att pyssla med på jobbet så måste försöka vara där tidigt imorgon för att hinna med. 

Avslutade kvällen med dessa:

  

Dinkel och dadelkanelbullar! Har aldrig varit ett fan av kanelbullar men dessa är sjukt goda när man inte får äta massa sötsaker. Smakar sött när man inte är van vid ”godissötma” och är bra för de mättar och triggar inte alla sötsuget som det hade gjort om jag tagit några bitar ur påskägget! Mot 60! (Eller magrutor – vad som nu kommer först ;) 

Imorgon jobb, kanske kampsportsfys om det hinns med, annars någon löptur/promenix och sen helg. Längtar till lördagens inbokade brunch med Tilda! Vi ska in till Clarion på söder och pröva deras brunch ska vara riktigt bra, blir spännande att se/smaka! 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.