Veckans Yey och veckans Nay – Nynäshavsbad och sociala djävlar

16 juli, 2017

Veckans Yey – Nynäshavsbad

Äntligen var det dags för tjejhelg på Nynäshavsbad som jag sett fram emot. Som alltid kändes det långt bort i tiden när vi bokade och sen svischade veckorna förbi och det blev dags.

Tänkte tillägna spa-dagarna ett eget inlägg – men måste ju ändå passa på att lyfta upp det som veckans Yey. För det är ju inte helt fel att spendera fredag och lördag med tjejkompisen, med ett glas rosé i handen, spanandes utöver havet och nedsänkt i en varm pool. Nope – it’s not!

Vy från Nynäshavsbad

 

Veckans Nay – Sociala Djävlar

Ibland blir jag bara så trött på mig själv. Den där biten i mig som bara vill sätta mig i ett hörn med en bok. Jag har alltid haft den och kommer troligen alltid ha den. Den där anti-sociala biten som inte alls går ihop med den där sociala biten. För jag vet ju att när jag kommer med ett gött gäng människor, hänger, garvar och hittar på roliga saker. Då trivs jag ju! Ändå drar jag mig från det ibland när jag får valet.

Som igår. Daniel undrade om vi skulle bjuda över några och grilla. Den sociala delen i mig jublar och bara ”Ja! Grillfest! Let’s go!” medans den där eremitiska delen bara ”Nej! Men palla, då måste jag ju engagera mig i massa samtal igen!”. Sådan tur är känner jag ju till den och svaret blev ”Ja, såklart vi ska!” och det blev ju supertrevligt.

Så veckans Nay tilldelas helt enkelt de där sociala djävlarna som sitter på axeln och bara ”Neeeej, oooorka!” Som jag måste brottas med! Om de bara kunde vara tysta. Jag vet ju att de har fel, inte alltid, men oftast. Och jag skriver det här därför att jag vet att jag inte är ensam om de här sociala djävlarna.

Så nästa gång du känner dig sådär anti-sociala event – fråga dig själv: Är det jag, eller mina sociala djävlar?

Sociala djävlar

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.