Veckans Yey och Veckans Nay – 30-årsfest och hantverkare

3 december, 2017

Veckans Yey – 30-årsfest

I år och nästa år är det full fart med 30-årsfester. Dannes kompisar i år och nästa år och de flesta av mina nästa år. Det är kul med riktiga fester, det måste man ju liksom ha när man fyller 30! Själv spånar jag och några kompisar på en för sommaren 2018. Ser fram emot det! Hoppas ha en plan inom kort.Igår var vi i alla fall hos Daniels kompis Viktor som hade styrt ihop en hemmafest. Fullt hus minst sagt, rolig tipspromenad, extremt svårt musikquiz, tilltugg, snacks och tårta och lagom mycket alkohol. Riktigt rolig lördag! Så rolig att jag inte ens tog några bilder!(Och sen är ju The Steam Hotel såklart en veckans Yey – men den tar vi mer om på tisdag!)

Veckans Ney – Hantverkare

Alla svär ju alltid över dåliga hantverkare. Och gång efter gång verkar de ju bevisa sig. Våra badrum är på G nu och jag tror de kommer bli riktigt fina – peppar, peppar. Men det där med att hålla ordning på sig är ju inte deras grej riktigt.

Var hemma idag för att hämta grejer och kolla läget. Och konstaterade att de ”täckt” trappen. Vilket var ungefär 70% av varje trappsteg och svarta märken längs resten av stegen. Mycket vackert. Speciellt eftersom golven är vitsåpade och typ blir kroniskt smutsiga om man bara tittar på de.

Så nej, de får faktiskt ”gör om, gör rätt” imorgon. Resten av golven och halva huset gjorde vi en egen insats och täckte. Vi vill liksom inte renovera toaletterna för att sedan behöva renovera alla golv.

Men förutom det så hoppas och tror vi att det ska vara under kontroll. Den som lever får se! Fina badrum i julklapp kanske?

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply pilla 4 december, 2017 at 07:48

    Ser fram mot reviewn av the Steam hotell!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.