Veckans Yey och Nästa Hey – Stockholm halvmarathon och födelsedag

16 september, 2018

Veckans Yey – Stockholm Halvmarathon

Stockholm bjöd på sitt allra bästa höstväder för Stockholms halvmara. Trots att jag fick vänta en stund i starten frös jag inte alls, även om jag hade linne på mig.

Jag gav mig iväg i startgrupp D och hade bestämt mig för att hålla rygg på 2:00 farthållarna. Det var extremt trångt i starten och sidledshoppande, och vassa armbågar behövdes för att hålla någorlunda tempo. Höll även på att bli fälld, men klarade mig.

Tänkte leverera en liten race-report i veckan. Men vi kan väl summera det med att det var kämpigt, men att jag landade in ett personbästa på halvmaran. Nu var det ju min första i tävlingsform, har bara kört distansen på träning innan.

1:58:59 – under två timmar och jag var mycket nöjd!

Stockholm Halvmarathon

 

Nästa Hey – Födelsedag

Blir man för gammal för födelsedagar? Nej jag tror nog inte det! Känns ju visserligen lite snöpligt att lägga 20-åringen bakom sig. Men nytt decennium – nya möjligheter.

Festen har ju varit. Så i veckan blir det bara middag med familjen. Men jag ser fram emot det. Planeringen med 30-årsfesten har liksom gjort det så att det känns som jag pratat födelsedag halva året. Mycket planering och lyckad fest. Så det känns som jag varit 30 ett tag nu. Fast så faktiskt inte är fallet. Så i veckan kommer jag ifatt mig själv, så att säga. 30 – års kris till helgen eller?

Nej, jag tror nog jag klarar mig. Det närmaste jag haft 30-årskris har väl varit 5 år med den ständiga undran om vad jag ska göra med livet. Men den tror jag nog många har, oavsett ålder. Precis som många anda Millenials (eller generation y) är frihet högt på prioriteringslistan. Jag har kommit en bit. Men jag vill längre. Mycket längre.

Med frihet som ledord tänker jag dundra in i 30-årslivet. När jag lämnar det hoppas jag frihet varit en vardag länge.

Frihet

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.