Veckans Yey och Nästa Hey – Gamla vänner och Avslutningsvecka

22 juli, 2018

Veckans Yey – Gamla vänner

I fredags hade vi besök av en av mina gamla vänner, som jag inte sett på länge. Han och hans flickvän var här och badade, grillade och snackade. Det är kul med vänner som man ser sporadiskt men som det ändå inte känns som det är år och dagar sedan man såg.

De bor i Södertälje och det är ju inte alls så långt ifrån där vi bor. Tar inte längre tid att åka dit än att åka till föräldrarna i Eskilstuna. Jag har varit och hälsat på dem en gång tidigare, men det var säkerligen 4 år sedan konstaterade vi. De hade inte hunnit komma och hälsa på oss i Täby – där bodde vi väl bara 3 år. Det är så när det kommer karriär och andra saker emellan. Men det är ändå kul att hålla kontakten. Speciellt när man vuxit upp tillsammans och har haft kontaktytor under stora delar av livet hittills. Vi garvade åt lite gamla minnen. Som vanligt hoppas vi nu på att det inte tar flera år tills vi ses nästa gång. Trevlig kväll!

Nästa Hey – Avslutningsvecka

Nedräkningen har börjat, nu är det sista veckan på jobbet innan semestern aka Avslutningsvecka. Vädret: 29 grader i morgon, 31 på tisdag – vissa hävdar 33 grader. Sen mot helgen verkar det bli regn. Vore väl just typiskt. Men med tanke på hur torrt det är överallt så hade väl inte lite regn skadat. Däremot kan det få vara uppehåll om vi ska ut och åka motorcykel på semestern sen.

Sen rullar träningen på i gott mod. Det är varmt som sjutton att springa just nu, men trots kassa tider så går det ändå rätt bra. Vilket förvånar mig. Jag springer som sagt sämst när det är riktigt varmt. Men kroppen kanske har vant sig. Cykling blir det dock dåligt av just nu eftersom slangarna jag beställt inte dykt upp ännu. Hoppas att de och cykelhållaren till bilen dyker upp i veckan!

Simning är ju inget större problem nu i värmen – förut om det blir pass utan våtdräkt och lite sämre flytkraft. Å andra sidan slipper man stretande dräkter över axlarna. Jag har fått lite sprickor i min våtdräkt den här säsongen, tror att det berott på värmen och att den blivit känslig då. Händer när man drar på sig den och det blir som kanter runt de delar som har tryck, där det bildas sprickor. Men det är bara att fixa med neoprenlim – man ska bara komma ihåg det.

20180721_215445

Annars blir det 3 pass löpning, snabba intervaller, långsamma intervaller och distanspass. Dagens pass var 85 minuter jogging i värmen. Eftersom det dessutom låg dagen efter 60 minuter långsamma intervaller (då livet kom emellan planeringen och jag hellre drack vin med vänner än tog en löptur i fredags) så kändes det i benen. Årets investering mitt Flipbelt – är guld värt, köpte dessutom en flaska till det som räddar dagen på långpassen!

Nästa Hey - Avslutningsvecka

Nu kör vi – in i kaklet sista veckan!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.