Veckans Yey och Nästa Hey – Firande och Finland

11 november, 2018
Fira

Veckans Yey – Firande

Den här veckan gick i firandets tecken. Camilla har fyllt 25 så det firade vi igår. Mamma hade namnsdag i veckan, så det firade vi. Sen var det farsdag idag, så då firade vi såklart pappa. Så det blev 25 årsmiddag i Sollentuna igår. Men hela stora familjen Klang. Mycket trevligt. Vi käkade, pratade, diskuterade, drack vin och käkade ost. Camilla hävdade bestämt att det var 2.5 och inte 25 som firades. Så jag gjorde entre med party-tutor och sen körde vi alla på partyhattar.

 

Så härligt att komma hem till stora familjen och känna sig hjärtligt välkommen. Fick också träffa den välkända Felicia, och lära mig massor om marinbiologi och maskar. Vid 2 tiden gav vi upp och natten spenderades på Camillas mycket bekväma soffa!

På söndagen blev det scrambled eggs till frukost och sedan bara det av hemåt för att förbereda firande med lite middag till mamma och pappa. De skulle komma vid 17 tiden och innan dess skulle det handlas och förberedas lite, och fås lite frisk luft. Till middagen blev det Asiatiska Nudlar med lövbiff, och kladdkaka med hallon. Tack Mathilda för kvällens kladdkaka – superb ;)

Nästa Hey – Finland

Äntligen känner jag att jag hittat glöden med jobbet igen. Ni vet hur saker går i perioder. Just nu är det full fart åt olika håll och massa olika projekt, mycket men samtidigt känner jag att jag börjar komma tillbaka bakom rodret. Imorgon bär det av till Finland för ledningsmöte och utvecklingssamtal på tisdag. Det blir en måndagskväll i Helsingfors då mötet börjar tidigt på tisdagmorgon. Ser fram emot att komma dit en sväng faktiskt. Blir nog en sväng på gymmet – och kanske ska jag passa på att basta. Det är ju ändå i Finland!

Det enda som är synd med det är att jag missar Ju-jutsun på måndag med. Tredje gången på rad och snart är det gradering! Men på onsdag då jädrar! Veckan som kommer måste jag få fart på träningen det har verkligen varit dåligt med det den här veckan. Ynka två pass hann jag med. Men jag får väl vara glad för det. 1500 meter simning i torsdags och en mil löpning i lördags. Bättre än inget! Men Ju-jutsun hade behövt vara med bland veckans pass. Bättring behövs i schemat om det orangabältet ska kunna bli mitt i December!

Ju-jutsu Gradering

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.