Veckans Yey och Nästa Hey! – 30 årsmiddag och final

23 september, 2018

Veckans Yey – 30 årsmiddag

Man fyller ju bara 30 en gång i livet. Så torsdagen spenderades med massvis med jobb (typsikt just nu). Och sedan blev det middag med mamma, pappa och Daniel på Y-won. Det var en jättetrevlig 30-årsmiddag, med Pineapple Punsch Rum till fördrink och Hjortfilé till varmrätt.

30 årsmiddag

30 årsmiddag

Festen hade ju redan varit, så det var en lugnt kväll. Men ändå trevligt att gå ut och käka och umgås. Just nu känns det rätt kämpigt med mycket jobb, stök och hösten på ingång. Så det var skönt med ett avbrott, skratt och god mat. Såklart firades ju 30-strecket med efterrätt också.

30 årsmiddag

Nästa Hey – Final

Helt otroligt, Smederna hade en riktigt dålig start på semifinalen på Gröndal för några veckor sedan (vi pratar alltså Speedway). Rospiggarna vann stort och det såg tungt ut. Men Smederna plockade ikapp poängen och gick om i Hallstavik och landade trots allt hem en finalplats. På tisdag är det första finalen mot Dackarna på bortaplan, på onsdag är det final hemma på Gröndal. Det kommer bli mycket folk!

Speedway har verkligen växt de senaste åren. Jag började ju titta med pappa för många år sedan, då var det litet. Det är det inte längre. Nu håller vi tummarna för Smederna på bortaplan och hoppas att vi börjar veckans match på hemmaplan med en poäng-ledning. Heja!

Smederna

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.