Under filten – vila sig i form (ibland blir det inte som man tänkt sig)

3 november, 2016

Igårkväll medans Danne lagade mat så packade jag alla fjorton väskorna och matlåda för att köra thaiboxning idag. Tidiga morgonar är ju som ni vet inte riktigt min grej, men imorse liksom släppte inte tröttheten. Jag var liksom trött innan lunch, efter lunch och utöver träningsverken hade jag ont i nacken och det liksom tryckte över näsan. Men med thaiboxningsgrejerna i bilen och vetskapen om att jag kommer resa med jobbet nästa vecka gjorde att jag verkligen ville träna.

Men ibland blir det helt enkelt inte som man tänkt sig. Efter att jag framåt eftermiddagen fortfarande kände mig trött, seg och lite ur gängorna bestämde jag mig för att, trots packade väskor helt enkelt strunta i träningen. Jag bestämde mig för att köra en dag med konceptet att vila sig i form.

Jag velar alltid så mycket fram och tillbaka när jag hoppar över träningen. För oftast ångrar jag det snabbt igen och undrar varför jag inte bara pallrade mig dit. Men idag, härifrån sacco-säcken med thé-koppen i högsta hugg så känns det faktiskt som rätt beslut. (Och Combat tröjan fick i alla fall vara med på ett hörn!)

Thé i sacco-säcken

Efter en liten handlingsincident från sambons sida här om veckan, 1 ingefära lästes som 7, så fanns det lite ingefära som behövdes göras något åt igår. Vilket var väldigt lämpligt idag. Jag fick nämligen för mig att göra ingefärsshots igår (alltså hälsoshots inte spritshots). Så jag kokade ihop en ingefärsbryggd enligt det här receptet. Vilket var perfekt när jag idag när jag känner mig lite rädd för att det är en förkylning på intåg så boostar jag med ingefärsshots och siktar på en tidig kväll.

Jag måste bara bjuda på bilden av den här killen som gjorde mig sällskap vid sacco-säcken. Jag är extra stolt över honom då det är Daniels killkompis som gjort honom helt själv. Han liksom påminner mig om jämställdhet här i världen! (Och så har han en så söt mössa!)

Under filten - ibland blir det inte som man tänkt sig

Man får vila sig i form ibland, balans kallas det, och återhämtning! Och sömn är bra har jag hört, dags för mig att inkassera några timmar på sömnkontot.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.