Trollskogen och julskyltning

6 december, 2015

Sista hela dagen på Öland. Det går alltid så himla snabbt när man är här! Skulle lätt kunnat vara kvar två veckor till och bara vara och andas frisk luft.

Idag blev det frukost med efterlängtat vörtbröd (med russin är ett måste!) inte hembakat och utan julskinka. Men i alla fall ett steg på vägen. Mm vörtbröd kan tillsammans med julskinka vara den viktigaste komponenten när det gäller julmat!

Efter frukost packade vi på oss långkalsonger och mössor och gav oss iväg till trollskogen. Den står alltid på agendan under sommaren och eftersom man behöver röra på sig även på vintern tyckte vi att det var ett alldeles utmärkt ställe att ta en söndagspromenad på. En 2:a advent promenad till och med!

   
Enjoyade chansen att studsa runt i skogen.

 Missade sparringen idag så övade lite sparkar (de såg proffsigare ut i mitt huvud än på bild ;) och gjorde en fin guard-pose på ett giganitiskt nedfallet träd. 
Hittade ett hav! Då är jag alltid lycklig! 

Efter 6,6km kuperad skogspromenad med rejäl motvind på sina ställen (och för mycket kläder för vädret) så gav vi oss iväg hemåt.

Jag slängde ihop Grönkålspasta till lunch medans Daniel städade lill-stugan. Äter sällan pasta numer, men denna är en favorit för tillfället. Kolla färgerna bara! Ögongodis.

  
Efter att snabbt fixat mat och käkat gav vi oss iväg till Borgholm för att kika på skyltsöndagen. Kul att se Borgholm i vinterskrud, ja utan snön då, istället för invaderat av campande turister. Titta så fint!

  
När man inte befinner sig precis nära en storstad ter sig mörkret kompakt på ett annat sätt. Borgholm hade belyst ett av sina  träd ner mot stranden och det blev verkligen vackert när det omsluts av totalt mörker!

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.