Tre pass och sparring

7 juli, 2016

Nu börjar det likna något, tre pass och lite sparring senare.


Dagens första pass mer Sanny var det fokus på stabilitet. Att vara grundad och fokusera framåt istället för att röra kroppen åt sidorna i slagen. Superbra och verkligen något jag ska försöka implementera i min egen stil. Kände mig så mycket mer stabil när jag var rotad och arbetade framåt istället för att ”golfrotera” foten i högern.

Sen blev det ett pass med Danne efter lunch. De var inte lika fysiskt tungt då det var mycket teknisk clinch. Men vi fick öva några riktigt bra grepp och lite annan clinch än vi är vana vid. 

Svinhungriga efter Danne-passet och dagens andra bad letade jag och Camilla oss till Caféet som enligt lapparna skulle erbjuda, citat ”nyttiga (och onyttiga) mellanmål”. Det nyttigaste och matigaste jag hittade var en kanelbulle och Camilla hittade en chokladboll. Vi var typ mer hungriga efter det än innan. 


Efter lite chillande i gräset var det dags för dagens tredje pass med Jocke. Där var det fokus på lite specialare. Hittade en ny favorit med slag, shuffle, slag, som totalt förvirrat motståndaren. Sen var det mycket blockar och plocka frontkicks. Lite det som resulterat i de fina blåmärkena på underarmen. 

Sen var det dags för ett välbehövligt mål mat. (Älskar att alla här äter typ lika mycket och älskar mat lika mycket som jag haha). Två portioner senare var jag redigt mätt och det blev en timmes vila innan sparringen. Så härligt när alla nivåer hänger på mattan med bra musik och timade ronder. Lite småsliten efter 3 pass, men ändå skoj! 

Sen blev det kvällssnacks igen (mackor och yoghurt) och alla var nöjda och glada. 

Förresten införskaffade lite nytt gear idag. Handskar (så de andra hinner torka och som jag och Danne kan använda hemma sen) och torra lindor. Ska invigas imorgon!


Nu har Combat blobben ”called it a night” och det är dags att sova.
 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.