Thaipass och dags för jullov

22 december, 2015

Firade in ”jullovet” som startade nu ikväll, med ett thaipass på Combat! Egentligen var det inget arrangerat pass utan Combat var bara öppet om man ville komma dit och träna. Och det ville vi ju förstås. Värmde upp med roundhouse på säcken. Kändes skönt att bara får kötta på en stund och väcka benen. Även träna att få till den främre kicken var riktigt skönt. Efter ett tag kände jag att jag fick lite bättre flyt i det hela.

Sen blev det lite sparring, Domingos, Jenny, Hanna och Joel – 4 helt olika stilar. Kul att leka runt lite.

Dagens konstaterande är att Säckar och tjockar handskar ju hör julen till -så vad passade bättre än att passa på att köra lite sparrig och ett thaipass innan julafton?

Thaipass och julmys på Combat

Avslutade det hela med lite fys, armhävningar och magövningar. Helt enkelt laddat upp inför julbordet. (Kan också vara så att det var lite proaktivt för kvällen då pepparkakskolorna visade sig vara väldigt goda, och lite svåra att sluta käka. Kanske dags att göra lite fler av Roethlisbergers recept så det är okej att inte kunna sluta käka kolor ;)

Och nu är det alltså officiellt jullov! Yey!

Har en To-Do list inför imorgon, bilen måste tvättas, lägenheten måste städas, några gotte-packet ska packas in, saffranskladdkaka ska bakas, en extra present behöver inhandlas i city, träna och det vore inte helt fel om jag hann till en frisör med. Well – jag lär ju inte behöva vara rastlös!

Men egentligen är inget av det där extremt akut – så känner mig ändå ganska nöjd med julplanerandet. Granen står här och är fin. Klapparna (inklusive ett paket till mig!) ligger under granen. Pepparkakskolorna som jag gjorde igår kväll är inlindade i papper. Julthét är i koppen och Auto-replyen är satt på jobb mailen. Nu ska jag bara softa lite till i soffan. Sen blir det sovdags.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.