Thaiboxning och vårsolen

1 april, 2016

Jag njuter varje dag av att vårsolen visar sig. Jag har aldrig lidit av mörkret, men visst sjutton är det skönt när det blir ljust igen! Mornarna känns lite lättare, arbetsdagarna känns lite ljusare och kvällarna känns framförallt längre. Att det fortfarande är ljust när man går hem från jobbet – bar en sådan sak!

Vårsolen
Torsdagar innebär, som ni säkert vet vid det här laget, Thaiboxning! Så klockan 19.15 var det dags att kicka igång kroppen. ”Tobbe-pass” idag, vilket betyder att kroppen får sig en rejäl fys genomgång. I love it. Thaiboxning är alltid ”svett jobbigt”, vi snackar inte ”oj kolla en liten svett dropp och tröjan känns varm”, med thaiboxning snackar vi ”oj, du råkar inte ha en handduk för att torka upp lite på golvet efter mig, och kanske ett torrt linne?” Tobbes pass är extra ”svett jobbiga” och vi snackar thaifys. Älskar känslan efteråt.

På gymmet finns det ju alltid de där personerna som ser så himla snygga ut när de tränat. Som det inte skulle förvåna en det minsta om de faktiskt la en make och noggrant valde träningskläder innan de stack till gymmet. Thaiboxning fungerar inte så. Du kan lägga hur snygg make du vill innan. Men ju finare sminkad du var när du kom dit, desto gräsligare kommer du se ut när du går därifrån. Smink och thaiboxning = not a good combo.

Jag till exempel kör alltid vattenfast mascara, men glömmer jag ta bort den innan träningen ser jag ut som en Goth när vi är klara. Mascara smetar ut sig något grymt, oavsett hur bra den sitter i vanliga fall. Jag använder alltså i vanliga fall Blueberry Wild Curl Waterproof Mascara från Lumene som är min favorit. Jag föredrar mascaror med en liten borste, det har denna. Plus att den sitter som den ska, jag har nämligen en tendens att glömma bort att jag har smink, bli lite för upptagen och fundersam över det jag håller på med för tillfället, gno mig lite i ögonen när jag funderar och så…tja, ni fattar – mascara all over the place. Därför kör jag sen flera år tillbaka alltid på vattenfast mascara. Den sitter där den ska, man kan glömma bort den, den trillar inte alls som en vanlig mascara och det bästa av allt, man kan bada med den på sommaren! Mina två favoritaktiviteter bada och thaiboxning – inte sminkkompatibla.

Screen Shot 2016-04-01 at 00.04.13

Mascara Bluberry Wild Curl Waterproof från Lumene. Bild lånad från Lumene.com

 

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.