Tack svenska sommaren för det fina mc-vädret

11 juli, 2016

Idag vaknade jag hemma bredvid min favorit kille. Som jag hade längtat! Man ska vara borta från varandra ibland, så mycket skönare att komma hem då. Jag kanske är lustig, men just lukter är otroligt viktigt för mig och jag skulle kunna sniffa mig till både Daniel, mina föräldrar och mina nära vänner om olika personer blev uppställda i ett mörkt rum. Daniel tycker det är superkonstigt medans mamma är precis likadan. Så igår burrade jag ner näsa i nacken på Daniel när jag kom hem – och kände mig som hemma.

Vi bestämde oss för att göra en liten insats med huset idag. Skruva ihop skrivbord, upp med en lampa och inhandla lite andra saker som behövdes. Men mest av allt ville jag hämta hem min MC innan batteriet laddades ur och den blev stående i garaget i Täby. Himlen såg lite mörk ut och väder-appen varnade för åska och skurar. Men med tanke på vädret på MMA academy med övergående skurar. Och att jag faktiskt skulle transportera mig ganska långt, ansåg jag att det var ganska troligt att jag skulle klara med bara lite skurar.

Ack så fel man kan ha! Vi åkte upp till Täby i omväxlande väder, men så fort vi lämnade garaget för att ge oss av tillbaka till Strängnäs började det dugga. En stund senare öppnades himlens alla portar och en nödpaus på Preem fick tas då jag inte såg någonting alls och det var som att köra i en sjö. (Tack för kaskaden med vatten omkörande bil, det hjälpte verkligen!)

MC-vädret

MC-vädret

 

MC-vädret i skorna

Insjö i skorna

MC-vädret, man kan inte annat än att skratta åt det

MC-vädret, man kan inte annat än att skratta åt det

Det var bara att garva åt saken. Sämre väder kunde det liksom inte bli det verkligen öste ner och blixtarna lyste upp himlen. På 10 mil kanske det var uppehåll 5-10minuter. Tack för det vädergudarna!

Så här blöt blir man efter en sådan åktur.

Utöver det har det även kommit en Esther till världen idag! Jag har alltså blivit en ”ingentingling” (inte moster, eller syssling alltså) till en fin liten tjej som M&E fick sent igårkväll! Grattis till er och tjoho Esther, som vi ska leka!

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Motorcykeln - mer än 100% bättre - DaysbyJuDaysbyJu 20 juni, 2017 at 21:46

    […] Så idag åkte jag tur och retur till jobbet med motorcykeln. Lyckades missa nattens ösregn (och det var verkligen ösregn!), lyckades missa lunchens ösregn (och det var verkligen också ösregn) och lyckades precis missa skuren när jag kom hem. Så tack vädergudarna för det! Var det kanske som plåster på såren för förra årets mindre torra MC-tur? […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.