Svettigt thaipass!

21 juni, 2016

Idag var det ett grymt svettigt thaipass! Alltså jag brukar svettas, och ganska mycket också på våra thaipass. Men idag var något utöver det vanliga. Jösses vad varmt det var! Tror det berodde på att det var en blandning av åska i luften, varmt ute, halvtaskig ventilation, hormoner (tjejvecka) och ett jobbigt pass. Jag höll på att smälta bort. Håret var blött, sportbh:n var dyngsur, det droppade från pannan och typ axlarna och tröjan kändes som den kom direkt ifrån tvättmaskinen. Fräscht, nja inte så värst. Men ett bra pass helt klart!

Svettigt thaipass

Det är någonting med thaiboxning och att man blir så enormt svettig, det är liksom inte bara jag. Utan i princip alla som tränar. Pulstoppar? Helkroppsträning? Bra träning är jag i alla fall övertygad om att det är!

Nu vädras grejerna på balkongen – hoppas grannarna inte tycker jag ser för våldsam ut ;)

Muay Thai utrustning vädras

Invigde nya linnet idag, som kom med posten från PowerWoman! Älskar texten ”Fell the Fear, Do it Anyway” den är så jag på något sätt. Just av den anledningen att jag verkligen inte är orädd för saker, utan snarare livrädd många gånger. Men jag låter inte rädslan styra besluten. Som någon klok gäst sa i framgångspodden för några veckor sedan (Anneli Pompe?) ungefär: ”Jag känner igen känslan och säger hej dig känner jag igen till den. Men jag låter den inte styra mina val”. Så klokt! Så rätt! Och man får fasiken så mycket mer gjort i livet! Hus i skogen nästa!

Feel the fear do it anyway

Imorgon tänkte jag ladda för ytterligare ett pass på Crosstraining Arena på Fresh, sista innan sommaruppehållet på lunchen. Det flyter faktiskt på bra med träningen just nu. Tyvärr flyter det också på bra med sommarfika, bullbak och tjejvecka-cravings. Är det bara jag som liksom helt tappar någon form av mättnadspärr och känns som jag kan käka en elefant? Speciellt efter jag tränat! Käkade precis 2 rutor Lindt 70% mörkchoklad, det verkar dock ha gjort susen, kanske är där jag ska börja. Något beskt som cuttar av det värsta suget!

Annars ur träningssynpunkt tänkte jag repetera förra årets midsommarlöpning, med andra ord att börja förmiddagen innan gästerna kommer med en löprunda. Det räddade lite av dagen för mig. Att bara sitta och käka en hel dag (som på en konferens) få min mage att protestera och så smakar det ju så mycket godare med några kilometer i benen. Hoppas bara att SMHI har fel om vädret, för ösregnslöpning är faktiskt sådär kul. Då kan jag ju inte ha med mig alla mina löparprylar som ju gör löpningen mycket roligare!

Over and out!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.