Strängnäs – Södertälje – Jönköping – Malmö

31 januari, 2017

Det var dagens tur det, Strängnäs – Södertälje – Jönköping – Malmö!

Började morgonen i ett kyligt Strängnäs strax innan 06.00, som vanligt. Bästa Danne agerade taxi och körde mig till Södertälje. Där hämtade kollegan upp mig någon halvtimme senare. (Tänkte att Daniel trots färden vis Essingen inte skulle behöva bli allt för sen till jobbet, där av väntetiden!)

Vi brummade på ned mot Jönköping i en vit Audi A4 (allroad quattro om man ska vara petig). Instrumenteringen dömde vi dock ut som väldigt gammeldags och i misstänkte att bilen nog inte (förhoppningsvis!) var av senaste årsmodellen. (Annars har Audi en del utvecklingsarbete att göra!) 


Stannade för lite kaffe och bensträckningspaus påväg ned. 

Väl i Jönköping väntade säljstrategi-genomgång med det lokala kontoret. 3 down, 2 to go!

Efter avklarat möte och en minst sagt salt laxlasagne till lunch fortsatte vi färden söder ut. Jag tog över som förare och kollegan svarade på mail och läste vägnamn på skånska. En sen eftermiddag var det all underhållning jag behövde.

Sen anlände vi till Scandic Segevång i Malmö där jag slängde av kavajen och begav mig till gymmet.


Och – guess what – jag hittade en pool igen! Vilken superlyxig tisdag. Alla tisdagar med pool är superlyxiga!


Nu blir det ceasarsallad och lite vin på Köksbaren. Man får lyxa till med lite vin efter dagens prestationer. Sen blir det lite chill i hotellrummet innan läggdags.


Imorgon är det dags för säljstrategimöte med Malmökontoret. Sen är det bara Stockholm kvar vad gäller sälj strategin och en mycket spännande vår med implementering av strategierna, systemen och uppföljning på det som är i görningen! Kul!

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Reach Your Goal 1 februari, 2017 at 14:24

  O gillar när en hittar bra anläggningar på hotellen. Kan bli besviken om en inte hinner med att besöka hotellets anläggning, brukar kunna vara små guldkorn och ofta kan en få vara helt själv också.

  • Reply Julia 1 februari, 2017 at 18:30

   Jag brukar vara sämst på att trycka in gym på hotellet. Men lyckats riktigt bra de sista gångerna! Som du säger får man ofta ha de för sig själv. Men igår var det faktiskt upptaget på båda löpbanden och kö till cykeln. Men det är väl Januarikänsla även på hotellen!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.