Stållinetillbehör och k:rlek

26 juni, 2015

För er som av någon anledning missat det så är det alltså fredag idag! Det innebär att det är ännu en vecka närmare Juli, vilket i sin tur innebär att instagramflödet idag, i helgen och närmaste veckan översvämmas med ”dagens strandbild”, ”knäcker en kall på balkongen”, ”yes- äntligen semester”, ”firar in semestern med chia pudding” okej, kanske inte den sista – semester hänger liksom i Sverige inte riktigt ihop med hälsotrender så det citatet är mer troligt något i stil med ”firar in semestern med en pizza”. (Vilket jag själv också skulle föredra…)

Min poäng är alltså att för min del är det en vecka kvar innan jag får gå på semester (eller faktiskt 4 dagar om vi ska vara petiga tänker lyxa med ledig fredag nu innan semestern och ledig måndag efter semestern!) och den här veckan kommer alltså bli jobbigare än förra då %-andelen semesterbilder ökar proportionellt med datumen i Juni – stadigt! Sen blir det juli och då blir det ännu värre. Glad att jag inte jobbar i Juli – ni som gör det kommer få det tufft! ;)

I alla fall så lossas jag att det är semester och firar in den här i soffan med en flaska k:rlek – alltså en Pale Ale från Mikkeller. Väldigt besk faktiskt, den jag drack en gång innan var mycket starkare, men också mycket godare. Sen ska jag lyxa till det med lite fredags Black Bean Brownie och kanske lite TV (true blood sa vi va) bara för att jag kan för att det är helg!

  
Dagen i övrigt har bestått av jobb. Katalogmöte om Stållinetillbehör, jag kan vara den tjejen du vet som kan flest sorters Schacklar (sexigt värre…) Om du någon gång behöver en Spontschackel så hör av dig! Eller kanske en Wide Body, alltså en schackel… men du kan i och för sig få det även genom att dricka mycket K:rlek och äta brownies! Annars var det fortsatt ganska mycket strategiska funderingar idag. Vår säljchef och tillika bollplank var tillbaka efter lunch idag med, efter att varit borta större delen av veckan, vilket var trevligt – så jag passade direkt på att bolla lite uppsamlade tankar från veckan med honom. Kul när man har kollegor som förstår hur man tänker – men även kan ha andra åsikter!

Har även hunnit med en promenad med podcast i lurarna – Fitnesspodden om Marklyft (inte det roligaste avsnittet) och sedan Framgångspodden med intervju med Michel Issa som är entreprenör och har även varit munk. Har du missat framgångspodden rekommenderas den! Entreprenörskap tycker jag är superintressant och Alexander gör riktigt intressanta och naturliga intervjuer där man verkligen får en känsla för de han intervjuar. Och det är en salig blandning av entreprenörer och inspiratörer av olika slag!

Väl hemma blev det stekt ketjapmanis marinerad kyckling med broccoli och lök. Broccolirätten som blivit min och Daniels nya favorit. I dag var till och med Daniel inte ens hemma (ska på fest i Etuna imorgon.) Det smakade gott och 1L bubbelvatten drack jag till också – min vätska konsumtion är verkligen enorm. (Nej jag har inte diabetes, jag är bara född törstig.) 8km promenad eller vad det blev gjorde väl sitt med.

  
 Idag var en sådan kväll när jag njöt av att bo där jag bor när jag gick promenad, kolla bara på dessa bilder -så fint! 

   
        
Och ser ni – det blev ju fint väder! (Regnjackan på just in case…)

  
Imorgon blir det sovmorgon (så klart!) sen ska jag kanske ta mig in till Täby Centrum och införskaffa en Fitbit Charge HR som jag varit sugen på en stund. Jag behöver ingen GPS i klockan när jag springer, det finns ju i iPhonen, och jag vill inte ha någon cheaststrap så denna verkar (äntligen) faktiskt uppfylla mina behov och är dessutom sizen mindre så den passar mina ganska smala handleder. Vi får se… Imorgon kväll blir det i alla fall Nike Running Sthlm tillsammans med Camilla. Racet börjar kl 21 – håll tummarna för bra väder :)

 

 

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.