Söndag och mer grillning 

21 juni, 2015

Är det sommar så är det. Har till och med lyckats dra in mina föräldrar i grillträsket – och det är faktiskt bra jobbat. Vet inte om det är för att mamma nu mer kan delegera ut själva grillandet – men i alla fall blir det en hel del grillande. Idag blev det lax, med rödbetsrisotto! Laxen blev super – marinerad i ketjapmanis! (Har ni missat den sojan, spring och köp – söt och supergod till i princip allt!)

 
Resten av söndagen bestod av sovmorgon, mysfrukost, efter-frukosten-kaffe. Städande och rensande av lekstugan som var alldeles för länge sedan sist och som behövde röjas upp för att inte förfalla. Sen blev det lite ommöblering i ”mitt hus” med – det är en ombyggd friggebod som nu mer är gästhus. Där det finns en våningssäng modell större, 120 och som har gjorts om för att passa mig sen lekstugan blev för liten. Nu var det dags igen – så bordet där man kunde rita skruvade jag ner och byrån fick plats under. Det lilla soffbordet plockades bort, samt pallen som hörde till ritbordet skruvade även ner tjockteven från väggen och tog ut dvd:n den kommer aldrig användas ändå – ska vi se något kommer man ändå göra det på paddan! Så det blev bra till slut och mer plats – ställde in en koffert i rotting från mamma och pappas sovrum istället den blev perfekt att ställa väskan på när man kommer dit. Mer vuxet och bättre utnyttjade av ytan! 

Vi avslutade gårdagskvällen med lite vickning med egen fiskade kräftor från förra året, räkor, bröd, brie och vin. Mysig lördagskväll!

   
      Nu är vi tillbaka i Stockholm igen och två arbetsveckor kvar innan semestern! Har haft en härlig midsommar på landet och önskar jag kunnat vara kvar ett tag till!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.