Snabblöpning och Sthlm Tapas

10 februari, 2016

Mötesdagen för fullt idag. Gick upp tidigt för att hinna med några grejer innan kollegorna trillade in på kontoret. Hann med några, har några kvar! 

Sen blev det möte om stållinor, om PIM systemet och om artikelnummer. Lunch bakom skrivbordet och andra saker som staplade sig på hög.

Vid 17 avslutande vi dagen och jag bestämde mig för att hinna med en snabb löprunda innan middag med kollegorna inne i stan. Så det blev hem snabbt som sjutton. Byta om, slänga i mig en apelsin och sen ut och springa.

Fick en ny reflexväst för ett tag sedan med inbyggda lampor. Röda bak och vita fram och reflexer. Perfekt att ha när man springer under mörka svenska vintern!

   
  
Hann med 30 minuter löpning i skönt väder. Precis så kallt så att det är lätt att kötta på men utan att man inte kan andas av kylan. Funkar också med T-shirt, fleece tröja och vindjacka, vantar och mössa. Skönt att hinna med lite löpning! Även om det inte blev så långt. Men 5,3 km i 5,27 tempo var jag riktigt nöjd med! Smattrade på bra ett tag för att vara mig!

Sen blev det Roslagsbanan in till stan och middag på Sthlm Tapas! Så gott! En stor stark, pankofriterad kyckling, kronärtskocka med fetaost och soltorkadtonatröra, quesadillas med kyckling och grönsaker och laxtortilla. Mums mums mums! Riktig trevlig kväll med delar av marknadsteamet (nej inte bara svenska marknadsavdelningen ;) 

Sen blev det promenad tillbaka till Östra och nu är jag påväg hem! Rörlighetsövningar för höften står kvar på schemat! 

Möte i stan igen imorgon bitti! Sov gott!

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.