Showroom och träning

25 november, 2015

Idag hade jag ett kundmöte på Tyresö för att hjälpa till att inreda ett showroom där deras träning ska visas i samband med våra produkter. Spännande projekt. Dessutom ny kontakt med företaget som ska bygga showroomet. Det här ska faktiskt bli riktigt spännande. Och om inte prislappen hamnar på fantasisummor så ser jag fram emot att göra flera projekt tillsammans med dem.

Eftersom jag hade kundmötet vid lunch passade jag på att arbeta hemifrån på morgonen. Det är de dagarna som ger lite extra guldkant på tillvaron. Att börja jobba 5 minuter efter att man käkat upp sista frukosten. Att ringa samtal i morgonrocken (och låta som man har minst kavaj på sig). Svara på mail och dricka pressokaffe i soffan. Eftersom de flesta hos oss fortfarande befinner sig 8h om dagen på kontoret så är det främst där jag är med. Men de dagarna när jag ändå har möten jag ska iväg på får jag mer gjort om jag inte flänger fram och tillbaka och packar upp datorn på 5 olika ställen. En del av dagens hemma arbete var en presentation där jag bland annat lyfter fram agila arbetsmetoder. Framtidens arbetssätt enligt många, men spretiga åsikter om exakt vad man egentligen menar. Vad betyder det för dig?

Efter mötet passade jag på att handla innan jag åkte hem och fortsatte jobba framför datorn. Det var ett tag sen vi storhandlade och jag tänkte att det var dags att fylla på förråden. Det lyckades jag ganska bra med måste jag säga!

Dagens grönsaksinköp – vilket väl också utgjorde sådär 60% av vad som inhandlades….

Grönsaksinköp
Efter middagen -grillad kyckling (gasolen räcker fortfarande!) med potatis och champinjoner i ugn, var det dags att ge sig iväg till gymmet. Efter middagen när man känner sig lite små frusen och mest av allt vill krypa upp i soffan, då är man sådär sugen på att ge sig ut i duggregnet i bäckmörkret till gymmet. Men, jag gjorde det!

Blev 15minuter crosstrainer och sen ben, lite mage, lite armar, lite axlar – ja lite allt möjligt för att omväxla från thaiboxningen men ändå hinna igenom stora delar av kroppen. Att köra helt renodlade pass, som ett ”axelpass”,  fungerar inte riktigt med tanke på hur få gympass jag har i veckan. Thaiboxning och ett kompletterande yogapass står på agendan den här säsongen och så mycket mer än ett gympass orkar jag inte med. Tänker inte säga ”har jag inte tid med” för det har man väl alltid om man går upp klockan 5 eller sover klockan 2. Men – lets face it – det kommer inte att hända. Så jag nöjer mig med en genomkörare på gymmet i veckan istället – bättre än inget. Och titta, det finns ju faktiskt lite muskler där under!

 

Gymträning

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.