Regngrillning och löpning 

20 juni, 2015

Jag lyckades faktiskt ta mig upp från fotöljen och genomföra en löprunda. 60minuter löpning och dryga milen avklarad. Klarade mig från regnet idag med, det var till och med för varmt en bit då jag önskade att jag bara haft T-shirt. Men sen kom man in i skuggan igen och löparjackan satt inte ivägen.

Efter löpningen kom jag hem och hade bestämt mig på vägen att det var dags för det där första doppet för året. Så så blev det! Har alltså invigningsbadat för i år – och kallt var det!

   

 Efter en välbehövlig dusch (var inte riktigt läge att tvätta håret i sjön) passade jag lämpligen på att bli grillansvarig så att schampolukten blandades med grillrök. Är man på landet så är man. Till lunch/middag blev det grillad marinerad fläskytterfilé med tomatsallad, stekt färskpotatis och melon. Mums så gott efter löprundan!

 Så klart började det regna när vi grillade – det gör det alltid ; men  det var mysigt ändå! Nu blir det fortsättning på boken!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.