Rastat småbarnsföräldern

4 mars, 2017

Igår rastade jag småbarnsföräldern, the one and only Mathilda. Försökte så gott jag kunde utöka diskussionerna från Da da da da. Tror det gick hyfsat. En och annan insnöad ingenjör kunde också behöva rastas och prata tjejsnack istället för industriprodukter och databaser.

Så vi rastade varandra. Det var trevlig. Vi lyxade till för – hey hur ofta hinner vi med AW nu förtiden mellan implementationer och blöjbyten? Dos skagen på kavring.

Skagen_pa_kavring

Och sen unas trevlig vän!

Rastat småbarnsföräldern

Menyn var kanske inte så fredagsanpassad till viss mån. Jag landade på Älgköttbullar, efter att ha dissat paprikasås och pesto på andra rätter (allergi). Mathilda vågade sig då på Carbonara. Så exotiska var vi.

AW_2017 (2 of 2)

Men det var väldigt goda älgköttbullar, och rårörda lingon och pressgurka kan ju vara en av favoriterna som tillbehör. Potatismoset gick inte att klaga på det heller. Och Tilda var nöjd med Carbonarna med. Jag utforskade det alkoholfria sortimentet av vin och öl. Man blir typ lite nykterist av att bo på landet. (Okej, jag fick dricka öl i onsdags och jo det väntar nog en BIBi kylen för kvällens räkning). Men jag är ändå glad att det erbjöds både alkoholfritt vin och några sorters öl (fast den från ortens microbryggeri var tyvärr slut).

Sen fick jag följa med hem och hälsa på en sprattlande bäbis. Det ska tydligen vara en del av den ”positiva listan” med att ha barn enligt Mathilda. (Ja… alltså mer om just den listan en annan dag…). Esther med gäster var glad och hade saknat sin mamma. Möjligen hade hon saknat sin mammas halsband mer än sin mamma, men *schyss* vi behöver inte säga det så hon hör ;)

Trevlig fredag och bra kick off för Mars!

AW_2017 (1 of 2)

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.