Quinoa och fallskyddsutbildningar

19 oktober, 2015

Så var det måndag igen. Helgen har som sagt varit lat och alldeles alldeles underbar ;) Ibland behöver man göra ingenting. Idag på jobbet tog jag tag i fallskyddsbroschyren som hade legat och väntat på mig länge och väl. Jag blev ju inte direkt klar – men kom en bra bit på vägen i alla fall. Fotsättning följer imorgon på den. Vi har massa nya fallskyddsutbildningar som skulle läggas upp i databasen och det tar sin tid med texter och bilder. Men nu kan jag allt om arbete på tak, Sprat! Level 1,2 och 3 och GWO arbete. Inte alla som kan det!

Så det ägnade jag dagen åt. Var väldigt lugnt med folk på jobbet idag och till och med telefonen var tyst. Så satt och skrev om kurser mest hela dagen. Strax efter 17 packade jag ihop för dagen och drog till gymmet. Väl där konstaterade jag att det är alltid något man glömmer. Idag var det strumpor. Det är ofta strumpor. Idag var det dock lite extra jobbigt att glömma strumpor. Jag hade nämligen klänning och strumpbyxor till jobbet, det är jobbigt att använda träningsbyxor och strumpbyxor. Så det blev barfota i skorna och 15 min löpning. Kanske inte det fräschaste jag gjort – återstår väl att se nästa pass. Men fungerade förvånansvärt bra. Körde ett bergspass på löpbandet – funkade bra med lite lutning när man sprang som fick det att suga lite i benen. Sen blev det lite latsdrag, pushdowns, biceps curls, skivstångsrodd, benböj (jobbar på djupet i benböjen och längden på hälsenorna) avslutade med lite armhävningar och situps. Så hann i alla fall med rätt stora delar av kroppen på en timme. Egentligen bör man väl fokusera lite mer på passen. Men just nu känner jag att ett gympass i veckan verkar vara det jag lyckas få in och då vill jag ändå hinna känna igenom kroppen. Får ju träning på thaien med så vill pumpa lite vikter och underhålla lite muskler. Har ingen förhoppning om att bygga några superbiffiga muskler, men en gång är ju bättre en ingen gång!

Sen blev det hem (barfota i stövlarna, eftersom jag duschade hemma och inte riktigt ville dra strumpbyxorna över träningsbyxorna) men det gick ju det med. Hoppa in i duschen. Koka lite Quinoa (tricolore) och värma lite lax. Passade även på att riva lite morötter. Fick en grönsakstillsats till min kitchen aid när jag fyllde och den är superbra. Gjorde gurkskivor igår (kommer bli såå perfekta till pressgurka som jag aldrig gjort men älskar – varför behålla gurkan nyttig liksom…) och rivna morötter idag, gjorde även pizzasalladen i den för några veckor sedan. Fungerar mycket bra! Kitchen aiden blev helt plötsligt mycket mer användbar!

Quinoa och lax

 

Sen blev det styrelsemöte för bostadsrättsföreningen.
Nu är det sovdags!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.