Pulled chicken, BBQ-sås och marknadsmöte 

9 mars, 2015

Hej!

Ännu en måndag till ända – snart i alla fall. En bra sådan. Passade på att jobba en timme hemifrån i morse innan jag stack iväg på AxInters marknadsmöte på Nomo. Vi försöker ha ett möte i halvåret, där alla bolagen träffas och diskuterar. Det är lärorikt. Idag hörde vi om Nomos PIM och hemsidesprojekt och deras leverantör var förbi!

Sen skjutsade jag en kollega till Roslagsbanan och tänkte åka hem och parkera bilen, men insåg då att det var två timmar kvar av arbetsdagen och att jag lika gärna kunde jobba de hemifrån och spara lite transporttid till jobbet, samt att det är ganska skönt! Så det blev felsökning av nya hemsidan, hittade några stycken. Tror aldrig att det blir 100% å andra sidan är det inte alltid ”fel fel” utan funktionalitet som bara inte är precis som vi tänkt oss. Men nu är det nära release. Skönt!

Sen var jag och Daniel till Stalandsmöbler en sväng, vi behöver nytt köksbord och stolar så vi var och kollade på bordet – stolarna fanns så klart inte fast de var de som kändes viktigast att pröva. Men vi kanske beställer de ändå. Är drive på det just nu och hur illa kan det bli. Är ett vitt bord och 4st stolar liknande Myran men minus midjan som de stolarna har. Då blir det arbetsbord av nuvarande köksbordet och arbetsstolen kommer ut från sovrummet. Kvar blir 2st billys dvd/cd hyllor som tyvärr har lite innehåll med – ständiga dilemmat – vad gör man med gammal teknik. Tycker inte om att slänga! Och min Sex and The City Box vill ja ju inte göra mig av med.

Nu kom sambon hem så nu blir det kyckling med Bbq-sås som jag förberedde igår. Receptet lånat från Tasty Health!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.