Packa – probably the most boring thing in the world

9 januari, 2017

Packa – finns typ inget tråkigare. Fundera ut vilka strumpor man ska ha de närmaste 5 dagarna, hur sexigt är det liksom?

Sen beror tråkigheten i packningen delvis på resan. Packa gymkläder – tråkigt, men går rätt snabbt så lagom tråkigt. Handväskan – tråkigt om man ska byta, men också en rätt vanlig sak. 1 vecka solsemester. Tråkigt för det är lång tid. Man vet inte vilket väder det kommer vara. Men kläderna är i alla fall ganska lätta.

Sen kommer höjden av tråkighet. Skidsemester. My God va tråkigt det är! Strumpor för pjäxor, underställ, fleactröjor, mössor, vantar, hjälm, handledskydd. Och just det. Sen ska man packa något att ha på kvällen. Något att mysa i framför brasan. Något att kanske festa i. Något att åka hem i. Bräda, och brillor. Underkläder. Sportbh:ar. Alltså listan tar aldrig slut!

I-landsproblem? Åh ja! Blir det roligare för det? Nej.

Packa - probably the most boring thing in the world

Jag sticker till Åre på onsdagnatt och liksom inget klaffar. Tåget går 23 så kommer få hänga på jobbet i evigheters evigheter. Sen blir det natttåget till Åre och häng där torsdag till söndag. Vilket så klart ska bli fantastiskt. Ska bara komma över pack hetsen först. Sen kommer vi hem klockan 23.30 på söndag om allting går som det ska. Och då hem som i till Stockholm Central. Så då går det ju liksom inga tåg till Strängnäs direkt. Så blir en natt till på hotell. Sova på hotell är nice, men har en känsla av att jag just då bra helst av allt kommer vilja åka hem.

Sen hinner jag inte träna imorgon heller. Vill verkligen det. Hade till och med packat träningskläderna. De står i hallen. Men den här packningen behöver avslutas imorgon. Och det känns inte speciellt smart att göra det efter midnatt när man ska upp innan 06.

Nu har jag klagat färdigt. Lyxproblem. Ja. Är det svintråkigt att packa? JA!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.