Open Session med Johannes Hansen

7 november, 2018

Varför man behöver åka tur och retur Göteborg två gånger samma vecka? För att man bokat en Open Session med Johannes Hansen som man ska se i Stockholm på tisdagen. (och varit väldigt tydlig med att så är fallet redan från början. Men jobbar man på ett litet bolag så får man step up när det behövs. Ner till Göteborg i söndags och upp till Stockholm i måndagskväll. Och ner till Gbg i morse och hem ikväll. Ett jädra farande.

Men det var värt det. Lurade med Camilla på Open Session med Johannes Hansen igårkväll och det var riktigt inspirerande. Johannes säger sig vara mental rådgivare, men på ett väldigt icke flummigt vis. Vi hade en mycket trevlig kväll jag och Camilla. Med gott käk på Reload och sen en rätt sen vardagskväll på Playhouse teatern med föreläsning.

Föreläsningen handlar om hur man överkommer problem. Helt enkelt genom att konkretisera de väldigt mycket och bara inse att man måste gå utanför sin komfortzon för att komma någonstans.

Efter föreläsningen eller sessionen som det väl var eftersom publiken fick vara involverad om de ville, blev det inköpt av lite böcker. Så nu har jag läsning i helgen!

Kvällens laxsallad på Reload var en bra uppladdning. Det behövdes inför ännu en mackdag i Göteborg idag.

1

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Om att fokusera - DaysbyJu 9 januari, 2019 at 21:45

    […] var på en föreläsning med Johannes Hansen i höstas, och fastnade verkligen för en av hans resonemang. Jag kommer inte ihåg det ordagrant […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.