Office och pyttipanna

21 september, 2015

Det blev som jag misstänkte – en väldigt lång måndag. Gick från jobbet strax innan 20. Förmiddagen bestod av mail och förberedelse för en SEO-presentation jag ska ha i slutet av veckan. Eftermiddagen bestod av PU-samtal. Det som jag förberedde mig för i natt och gick och la mig vid 00.30. Förmiddagen bjöd på kaffe i min nya födelsedagskopp:

  
Och gråpäron från moster till fruktstunden :)

  
PU-samtalet var i alla fall givande. Jag tycker att det är bra att få chansen att ge och få lite feedback.

Efter PU-samtalet blev det fortsatt jobb med vår PowerPoint tema och template. Blev i princip klar med den! Nu finns den i både 16:9 och 4:3 det enda som saknas är Word templates och Office Templates. Nu ska jag färdigställa det här snart så att jag blir 100% klar – som jag sagt att jag ska bli bra på.

Väl hemma – vrålhungrig blev det hemgjord pyttipanna i nya stekpannan!

   
 
Nu är det lite bokläsning i soffan (första på läääänge) med boken Över näktergalens golv – som jag har haft oläst i bokhyllan i många år. Snart kan jag börja läsa nya böcker!

  
Fick Reinfeldts nya – Halvvägs, av Lovisa i födelsedagspresent. Och en bok om Roxette av Mamma. Så de blir kul att få läsa de framöver!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.