När lördag blir jobbdag

23 april, 2016

Ibland försvinner dagarna bara, för att det man gör är så roligt, idag var inte en sådan dag! Den gick visserligen fort, sjukt fort. Men jag har bara spenderat den på kontoret – när lördag blir jobbdag. Jag vet att katalog perioden på Certex är intensiv. Lite för att en naivt tror varje gång att det ska gå snabbare än det gör – och så gör det inte det! Utan det tar sjukt lång tid.

Om svängen där borta är målet så känns det som jag aldrig kommer dit. Idag har jag spenderat hela lördagen, och drygt en hel arbetsdag i timmar med visionen om att hinna ganska färdigt. Men jag kom halvvägs. Visserligen tror jag nu att det är de enkla kvar. Men det trodde jag också här omdagen.

När lördag blir jobbdag och vägen inte tar slut

Nu har jag dock gjort förarbetet på näst sista kapitlet, och det sista är mest text och en bild per produkt så det Måste bara gå fortare. Men visst är det jobbigt när det känns som vägen inte tar slut!

Nästa vecka är inplanerad med andra möten och fullt upp så kommer inte ha så många timmar över till katalogarbete och den måste iväg till tryck asap. Så måste leta fram några timmar i någon gömma.

Wish me luck! Hoppas ni har haft en bättre lördag!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.