När jobbet är att läsa Residence

28 juli, 2016

Mitt jobb idag har varit att läsa Residence. Ser ni högen till vänster? Just den. Kom dock inte så långt. Fanns mycket skoj att kika på och många ideér att filosofera kring. Kul med hus. Spännande med hus. Mycket jobb med hus. Potentiellt svindyrt med hus. (I alla fall om man läser och inspireras rakt av av Residence, tur att man kan tweaka saker!)

Låg hela natten och vred mig med ont i halsen och sov inte speciellt bra. Vaknade med halsont och täppt i näsan. Som blev värre under dagen under tiden halsontet blev mindre – det är så mina förkylningar fungerar. Alltid. Men det finns värre ställen att må lite krassligt på än här. Satt under parasollet, låg på bryggan en stund, låg i soffan en stund, badade en sväng (det hjälper mot nästäppa konstaterade jag!)

Den ända nytta jag gjorde idag var att plocka hallon till frukost, rensa krusbär till lunch och sedan plocka alla svarta vinbär från våra buskar tillsammans med mamma. Trots att buskarna var små så var det en jädra massa svarta vinbär!

Men annars har jag mest gjort så här:

Sen gjorde jag och mamma den här till imorgon. Rabarberpaj, min favorit bland alla pajer och definitivt en kandidat till godaste efterrätten alla kategorier. Har inte gjort någon alls själv i år så ser verkligen fram emot det!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.