Muay Thai blev promenad, tacos och Thé

24 mars, 2015

Nacken är inte helt med i leken efter söndagens vurpa. Så sambon gav mig Muay Thai förbud och sa att jag borde ta en promenad istället. Så sagt och gjort blev det planen efter jobbet idag.

Var även uppe vid 06.30 och gjorde frukost åt Daniel som fyllde år idag. I nyttighetens tecken blev det omelett, hårt bröd och en proteinshake – födelsedagsfrukost delux. Men bättre än förra året då han sa att han skulle upp kl 5 och jag tänkte hoppa över att ge honom frukost – men han ändrade sig och var kvar i sängen och det enda jag kunde åstadkomma var gröt. Sen efter lite mysfrukost och lite paketöppning (ett överlevnadsarmband och ett hemligt paket som får öppnas på fredag) bar det av till jobbet. 

Produktiv dag på jobbet måste jag säga! Lyckades rensa hela inkorgen på typ 300 mail och rensa hela To-do listan. Tror inte det har varit så tomt på ett år minst. Känns så bra! Börja på ett nytt kapitel. Och nästa steg är bannemig att lansera den där nya hemsidan som ju aldrig blir klar! Det blir responsiv-inspektering imorgon så vi får klart det. Sen får det nog vara dags för release! Påskpresent kanske?

Sen blev det födelsedagstacos med älsklingen! Mums – var faktiskt riktigt gott idag! Imorgon blir det körlektion för tungt släp! Det blir spännande. Har aldrig någonsin kört släp så ska bli intressant att se hur det går. 

Nu är det Thé och lite chillande innan läggdags. Imorgon är det yoga.

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.