Mindre än en månad till MMA Academy

14 juni, 2016

Ja nu är det faktiskt mindre än en månad till MMA Academy. Efter vårens alla to-dos med husköp och stress kring det känner jag att jag är i sämre form just nu än på länge. What a timing. Men det är ju en månad kvar att försöka göra någonting åt saken. Blev som sagt lunchträning igår, och idag blev det första thaipasset i Juni (!). Alltså vart tar veckorna vägen! Det är 14 Juni idag och halva Juni har alltså gått och jag har inte ens hunnit vara på Combat! Hur inträffade det? Var tog veckorna vägen? När blev jag gammal? (För det är alltid gamla människor som undrar var veckorna tar vägen! Men ärligt – var tar veckorna vägen?!) Nästa vecka är det midsommar. Midsommar! Gaah – var är mitt sommarlov?

Ja, MMA Academy, jag ser verkligen fram emot det. Kollo för vuxna, och jag som aldrig ens varit på kollo. Vi verkar också bli ett stort gäng från Combat, det är skoj! Idag körde jag som sagt första passet på länge, det första på sommarterminen (Vårterminen slutat 31Maj och Sommarterminen började 1 Juni). Det gick tungt i början. Precis som här om veckan när jag körde. Vet inte vad det beror på riktigt. Sömn, kost, vikt eller något annat. Men nu ska jag tagga till sista veckorna i värmen och ser fram emot att få leka lite med ”de andra barnen” på MMA Academy snart. Wiee hoo.

Boxningshandskar - Venum

Förutom ångesten över att det är 14 Juni och att allting går fort som han jag faktiskt med både träning och promenad idag. 45 minuters promenad i solen för att vara med på Runkeepers utmaning ”Sverige på fötter” som mamma tipsade mig om. Men- suck, mobilen dog efter 30 minuter när jag hade pratat i telefon med en pratglad fröken Klang. Så jag ”misslyckades” med utmaningen även fast jag i realiteten gick längre än jag behövde. Men det var skönt med lite solljus. Alltså jag vet att jag ser hemskt arg ut på den här bilden, men det var ungefär 0,5 sekunder innan mobilen dog och helt enkelt den bilden som jag kan bjuda på från promenaden. 

Juni promenad

När jag kom hem från promenaden, och innan jag stack iväg på thaiboxningen så passade jag på att använda min Spirulizer och göra lite Zucchinispaghetti, som serverades med en burk tonfisk, lite kvarg och tunt skivade rabarber. Lagom tungt inför träningen!Zucchinispaghetti och tonfisk

Imorgon blir det sushi med Camilla och lunchen är bokad på jobbet med den årliga ”sommarlunchen” så får se om jag lyckas få in någon träning! Med tanke på hur trött jag är nu (vad händer, jag är aldrig trött på kvällarna!) så lär jag inte börja med morgonträning imorgon heller.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.