Min bästa träningskompis

11 juni, 2015

11 delen i #30dagarijuni

Min bästa träningskompis. Det är musik! Musik är min absolut bästa träningskompis. Den peppar och finns där när det känns jobbigt. Den bryr sig inte om ifall det är mitt på dagen eller sent. Den gör varje löprunda genomförbar och glädjer mig. Många saker hade jag aldrig gjort utan den och jag uppskattar verkligen sällskapet!

  
Sen uppskattar jag så klart alla mina träningskompisar på Combat! Ska ju åka och surfa i Juli med Camilla som jag verkligen ser fram emot. De gör de där dagarna som man  veklingen inte känner för att gå och träna mycket lättare för man vet att man får skratta lite med dem sen! 

Och jag måste så klart ge lite cred till Daniel som är mannen bakom min träningsglädje, tillsammans med Combat! Du är min största inspirationskälla och en grym träningskompis! 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.