Milen och födelsedagsmiddag

2 juni, 2015

Var tidigt på jobbet idag, för att kunna gå tidigt. För idag är bästa Eric’s födelsedag! Grattis! Jobbet idag var främst fortsättning på det jag gjorde igår – nämligen att bryta ned företagets strategi för 2016-2018 på marknadsnivå. Det gick väl ganska bra tycker jag. Det mesta ligger i linje med det jag gör idag – vilket ju är positivt. Bör bli klart under förmiddagen imorgon. Sen efter lunch hade jag marknadsmöte med en potentiell samarbetspartner för en varumärkesplattform. Vi får se hur det utvecklar sig – är mycket på gång just nu så det gäller att lägga rätt pusselbitar på rätt plats och börja från rätt håll vid rätt tidpunkt. Oavsett blir den tidpunkten efter semestern. Innan dess ska jag försöka hinna städa upp så mycket som möjligt bland alla saker jag har att göra för att kunna go all in efter semestern med strategier etc. Vi får se hur det går.

Sen blev det direkt hem och byta om och ut i milspåret. Nytt Personbästa på milen med ett genomsnittligt tempo på 5.35! Tungt men det tar sig!

Sen hem och duscha och svida om till detta – finn ett fel i bilden:

  Visst har jag verkligen matchar in det där blåmärket ;) Så snyggt.
Sen gav vi oss iväg till The Flying Elk i gamla stan. Kan verkligen rekommenderas, vi käkade 4rätters och drack lite vin – mumsigt. Och Eric fick sin present som jag har pysslat med:

  Kom precis hel efter att Daniel som vanligt sölade i spärrarna och vi missade tunnelbanan så gick från gamla stan till östra station och kom därför precis hem! Mycket lyckad dag – men trött tjej nu!

Ska dock fortsätta med denna också innan det är sovdags:

 Lånad från uppochhoppa Mitt första träningsminne:
Vi kan ju börja konstatera att jag har väldens sämsta minne över lag och att denna fråga av den anledningen verkligen inte passar mig. Men första träningsminnet. Vet ju att jag gick i någon form av gymnastik när jag var jätteliten och mammig som jag var avskydde jag när mamma tänkte åka därifrån. Så det blev väl inte min grej direkt… Och sen gick jag ju i simskola det får väl anses som träning i alla fall! Men det jag tror jag mest relaterar till var en snorkelkurs jag gick när jag var för liten för att lära mig dyka och jag fullkomligt älskar att bada och vara i vatten – helst under. Jag hade betalat dyrt för ett par gälar om man kunde köpa sådana! På snorkelkursen lärde vi oss att snorkla på riktigt och egentligen grundkunskap i dykning och lite hyperventligering. Fastande ju sedan i det där och tog dykcert med pappa när jag bar 12. Det är mitt första träningsminne skulle jag säga – när det man gör är roligt, som en lek och inte träning. Jag har faktist aldrig tänkt på den där kursen som träning men det var den ju! Så ägna dig åt sådant du gillar det gör livet lättare! Jag sa inte att det kommer vara super skoj att gå till träningen varje gång – jag kämpar för det mesta, men när det känns okej när man kommer dit och under träningen och super när man kommer hem – då funkar det!  Jag koller nog aldrig Älska träning – men jag gillar det och det får mig att må bra och nu kan jag till och med sakna det – men vem önskar inte ibland att man bara fick sitta kvar i soffan? Nog gör jag det i alla fall!

Lånad från Combat Academy  , terminsavslutning på thaiboxningen och MMAn 

1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.