MC och sommarväder

9 augusti, 2015

Äntligen verkar det ha blivit sommar i det här landet! Dock lite sent eller vad säger ni? Firade in söndagen med – guess what – sovmorgon. Gick upp vid 10 och käkade frukost, idag blev det yoghurt med kvarg och egenplockade blåbär, hårt bröd och färskbryggt kaffe. Serverat på balkongen!

Vid 12 rörde vi oss mot Eskilstuna, via ett stopp i Södertälje på Biltema för att införskaffa ett MC-kapell. Det blir rätt dammigt i garaget, och eftersom dagens utflykt gick ut på att hämta hem MC:n till lägenheten var det dags att skaffa ett kapell. Sen blev det snabbvisit hos päronen, lite kaffe och macka på baksidan (trädgård är överkurs när det är ett radhus – men den är mysig). Mamma agerade som vanligt min personliga skräddare och hjälpte till att korta av axelbanden på ett linne. Det har jag visserligen haft länge – gillar linnet men har stört mig på att man alltid visar halva BH:n – det gör man alltså inte längre. Tack mamma :)

Efter det var det dags att vända tillbaka mot Stockholm. Pappa var snäll och följde med på vägen, så på motorcykelvänliga vägar (alltså inte motorvägar) åkte vi mot Stockholm, via Strängnäs och Enköping. I Enköping blev det paus på Donken, Big Tasty har blivit nya donken-favoriten och för att göra samvetet lite bättre så blev det sallad istället för pommes. Deras balsamico dressing är faktiskt riktigt god så salladen är okej :) Sen for vi vidare via Ekolsund mot Stockholm, efter ett tag vände pappa och åkte tillbaka till Eskilstuna. Jag körde sista 5 milen hem själv, vilket inte var något problem alls och väl hemma konstaterade jag att det var ganska exakt 15 mil mellan Etuna och hemma. Och man behöver i princip inte köra någon motorväg. Så är det fint väder är det inget problem att ta MC:n till Etuna över helgen. (Synd att det är helg så sällan – vill ju hinna med massa saker innan det blir kallt!)

Passade på att ta en kvällspromenad när jag kom hem – skönt att ”vifta på rumpan” lite efter att ha suttit på MC:n i 15 mil -man blir snabbt rätt mör. Titta vilken underbar utsikt jag fick!

IMG_1847

Väl hemma igen prövade jag att värma fredagens Pizza på grillen – det blev riktigt bra! Kan rekommenderas!

Nu är det alldeles snart dags för sovning – jobba imorgon igen.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.